כן. אוצר החכמה עובד שםיש למישהו ניסיון אם אוצר החכמה עובד על מחשבים של אפל?
קובצי exe לא עובדים על מחשבי מאק
איך עושים את זה?קובצי exe לא עובדים על מחשבי מאק
אצלי יש ״שולחן עבודה וירטואלי״ של וינדוז בשביל להפעיל אוצר חכמה (לא מקוון אמנם)
ודאייש מחשבי אפל שניתן לשים בהם סינון ?
ניתן גם לשים בפל' של אפל נטפרי ?ודאי
אנחנו עם נטפרי
אין אנו בקיאיןניתן גם לשים בפל' של אפל נטפרי ?
אני שואל כי זה יכול למנוע הרבה מכשולות מאנשים שמחזיקים פל' כעין אלואין אנו בקיאין
השאלה היא, איך אתה מחבר את נטפרי.אני שואל כי זה יכול למנוע הרבה מכשולות מאנשים שמחזיקים פל' כעין אלו
בעבר בררתי בנטפרי ואמרו שא"א
אשמח לדעת אם משהו יודע משהו על זה
האמת היא שאינני יודע, כי לא התקנתי את המחשב, אלא הוא שייך לנו״ב יותר לגרפיקה מאשר לשימושים אחרים. היא הלכה לחנות מיועדת בשביל שיתקינו לה אותו עם כל התוכנות. (חנות מחשבים מוכרת בגאולה, כרגע לא זוכר את השם)איך עושים את זה?
ביררתי, ואכן לעת עתה אין אפשרות להפעיל באפל את "אוצר החכמה", זולת אם מתקינים תוסף של מסך ווינדוס בתוך אפל.יש למישהו ניסיון אם אוצר החכמה עובד על מחשבים של אפל?
האם אוצר החכמה עובד כראוי 100% ללא תקיעות או באגים? כולל הדפסה וכדו׳השאלה היא, איך אתה מחבר את נטפרי.
ייתכן שבפלאפון זה שונה אמנם, כי מחשבים זה ״מאק״ ופלאפון זה מערכת שונה?
אם זה לא מובן עדיין, אני משתמש באפל ג״כ.
המחשב פשוט מוצא את האינטרנט שלנו בwifi.
עריכה: כעת נזכרתי שבמכשיר (הכשר) של אשתי, היא לא מצליחה להתחבר לאינטרנט שלנו, כך שמסתבר לי שזה שונה בין פלאפון למחשב.
(הוא כן מתחבר לרשתות אחרות. אך כמובן שאין בזה נפ״מ כי אין בזה דפדפן וכדומיו)
האמת היא שאינני יודע, כי לא התקנתי את המחשב, אלא הוא שייך לנו״ב יותר לגרפיקה מאשר לשימושים אחרים. היא הלכה לחנות מיועדת בשביל שיתקינו לה אותו עם כל התוכנות. (חנות מחשבים מוכרת בגאולה, כרגע לא זוכר את השם)
התוכנה עצמה נקראת VMware fusion
השאלות הללו אינן רלוונטיות, תוכנת אוצר החכמה (לא המאגר האינטרנטי) פשוט לא עובד במאק.האם אוצר החכמה עובד כראוי 100% ללא תקיעות או באגים? כולל הדפסה וכדו׳
בנוסף המחשב של נו״ב עובד על המעבדים החדשים של אפל (m1/m2 וכו׳ ) ?
המידע הנ״ל יעזור לי מאוד
תודה רבה
מחשב אמין ללא באגים, עם אריכות חיים גבוהה.אז למה לקנות אפל אם א"א להפעיל בו תוכנות של מיקרוסקופ?
בתוך המחשב כבר כמה שנים, רק צריך שיהיה נפח זיכרון גדול מספיק גדול בשביל זה. למעלה מטרה-בייט (כמדומה זה 1.4).האם מישהו כאן שמע על אוצר החכמה בטאבלט? שמעתי בעבר שיש לאוצר החכמה אפשרות מסויימת להתקין אותו על מכשיר טאבלט בתוך המכשיר עצמו, וכן על המחשב עצמו ללא שום כונן.