סוג הסוכה היותר נפוץ אצלנו
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 28 ספטמבר (9) 2023 #2 אין אפשרות של דפנות בד ולבוד לא חוטים. (כגון ברזלים במרחקים או מחצלת/דיקט בגובה 10 טפחים וכד').
פותח הדיון פותח הדיון ד דוד א Well-known member 28 ספטמבר (9) 2023 #3 התכוונתי רק בד [שמתחו אותו כדבעי] וכמו שכתוב ..
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 28 ספטמבר (9) 2023 #4 דוד א אמר: התכוונתי רק בד [שמתחו אותו כדבעי] וכמו שכתוב .. לחץ כדי להרחיב... ואני שואל מה יצביע מי שיש לו סוכה מבד אבל יש לו לבוד מהודר ולא עם חוטים. או שיש לו חלק תחתון מלא.
דוד א אמר: התכוונתי רק בד [שמתחו אותו כדבעי] וכמו שכתוב .. לחץ כדי להרחיב... ואני שואל מה יצביע מי שיש לו סוכה מבד אבל יש לו לבוד מהודר ולא עם חוטים. או שיש לו חלק תחתון מלא.
פותח הדיון פותח הדיון ד דוד א Well-known member 28 ספטמבר (9) 2023 #5 יש אפשרות לבחור שני תשובות .. הראשון והרביעי .. אולי, טוב לילה טוב
א אפי זוטרי Active member 28 ספטמבר (9) 2023 #6 מעודי לא הבנתי מה הרעיון בכל הסקרים האלו אטו נפק"מ הלכתית יש כאן וביותר דבדר"כ בסוכה המציאות היא המכתיבה את האפשרויות ולאו דווקא מבחירה
מעודי לא הבנתי מה הרעיון בכל הסקרים האלו אטו נפק"מ הלכתית יש כאן וביותר דבדר"כ בסוכה המציאות היא המכתיבה את האפשרויות ולאו דווקא מבחירה
ת תכל'ס Active member 28 ספטמבר (9) 2023 #7 משה הכהן אמר: דבדר"כ בסוכה המציאות היא המכתיבה את האפשרויות לחץ כדי להרחיב... לכאו' התכוון לסקור כשהמציאות מאפשרת סוכה או של דפנות מעץ או של בד, איך בני תורה נוהגים בכה"ג.
משה הכהן אמר: דבדר"כ בסוכה המציאות היא המכתיבה את האפשרויות לחץ כדי להרחיב... לכאו' התכוון לסקור כשהמציאות מאפשרת סוכה או של דפנות מעץ או של בד, איך בני תורה נוהגים בכה"ג.
א אפי זוטרי Active member 28 ספטמבר (9) 2023 #8 תכל'ס אמר: לכאו' התכוון לסקור כשהמציאות מאפשרת סוכה או של דפנות מעץ או של בד, איך בני תורה נוהגים בכה"ג. לחץ כדי להרחיב... גם אני סברתי לתומי אבל הרי נותן לך אפשרות לבחור עד ב' אפשרויות וזאת לשם מה
תכל'ס אמר: לכאו' התכוון לסקור כשהמציאות מאפשרת סוכה או של דפנות מעץ או של בד, איך בני תורה נוהגים בכה"ג. לחץ כדי להרחיב... גם אני סברתי לתומי אבל הרי נותן לך אפשרות לבחור עד ב' אפשרויות וזאת לשם מה