איך בממשק החדש אני מכניס קבצי פידיאף כדי שהתוכה תעשה בם חיפוש?
יוסף דהן Well-known member 14 אוגוסט (8) 2023 #1 איך בממשק החדש אני מכניס קבצי פידיאף כדי שהתוכה תעשה בם חיפוש?
א אהרן כהן Well-known member 14 אוגוסט (8) 2023 #2 יוסף דהן אמר: איך בממשק החדש אני מכניס קבצי פידיאף כדי שהתוכה תעשה בם חיפוש? לחץ כדי להרחיב... עקרונית זה נמצא ב'הרחבות' (אחרי שלוחצים על השלש נקודות בצד שמאל למעלה). ע"ש. אבל כרגע יש איזה תקלה. וגם אני לא הצלחתי (זה נתקע באמצע ההעלאה). וביררתי, ואמרו לי שזה בטיפול.
יוסף דהן אמר: איך בממשק החדש אני מכניס קבצי פידיאף כדי שהתוכה תעשה בם חיפוש? לחץ כדי להרחיב... עקרונית זה נמצא ב'הרחבות' (אחרי שלוחצים על השלש נקודות בצד שמאל למעלה). ע"ש. אבל כרגע יש איזה תקלה. וגם אני לא הצלחתי (זה נתקע באמצע ההעלאה). וביררתי, ואמרו לי שזה בטיפול.
יצחק משען Well-known member 14 אוגוסט (8) 2023 #3 כבודו בא לומר לי שאם זה כותב לי הסתיים בהצלחה זה אומר שכל מה שהכנסתי לשם יעלה לי עכשיו בחיפוש בתוכנה? פלאי פלאות
כבודו בא לומר לי שאם זה כותב לי הסתיים בהצלחה זה אומר שכל מה שהכנסתי לשם יעלה לי עכשיו בחיפוש בתוכנה? פלאי פלאות
מ משה הכהן Active member 14 אוגוסט (8) 2023 #4 יצחק משען אמר: כבודו בא לומר לי שאם זה כותב לי הסתיים בהצלחה זה אומר שכל מה שהכנסתי לשם יעלה לי עכשיו בחיפוש בתוכנה? פלאי פלאות לחץ כדי להרחיב... ולוואי והיה כן אצלי המציאות שהכנסתי כמה ספרים ולא הועיל לגבי החיפוש וכשפניתי אליהם אמרו לי שאין מה לעשות ובכלל יותר מידי ספרים שמכניסים תוקע כל התוכנה
יצחק משען אמר: כבודו בא לומר לי שאם זה כותב לי הסתיים בהצלחה זה אומר שכל מה שהכנסתי לשם יעלה לי עכשיו בחיפוש בתוכנה? פלאי פלאות לחץ כדי להרחיב... ולוואי והיה כן אצלי המציאות שהכנסתי כמה ספרים ולא הועיל לגבי החיפוש וכשפניתי אליהם אמרו לי שאין מה לעשות ובכלל יותר מידי ספרים שמכניסים תוקע כל התוכנה
א אהרן כהן Well-known member 15 אוגוסט (8) 2023 #5 יצחק משען אמר: כבודו בא לומר לי שאם זה כותב לי הסתיים בהצלחה זה אומר שכל מה שהכנסתי לשם יעלה לי עכשיו בחיפוש בתוכנה? פלאי פלאות לחץ כדי להרחיב... בממשק הקודם זה היה. בממשק הנוכחי עוד לא הצלחתי, יש איזה תקלה. מקוה שלעדכון הקרוב יסדרו את זה.
יצחק משען אמר: כבודו בא לומר לי שאם זה כותב לי הסתיים בהצלחה זה אומר שכל מה שהכנסתי לשם יעלה לי עכשיו בחיפוש בתוכנה? פלאי פלאות לחץ כדי להרחיב... בממשק הקודם זה היה. בממשק הנוכחי עוד לא הצלחתי, יש איזה תקלה. מקוה שלעדכון הקרוב יסדרו את זה.
מולסון Active member 15 אוגוסט (8) 2023 #6 אני כן הצלחתי להעלות כמה ספרים בקובץ PDF ובחיפוש הוא מביא לי אותם
פותח הדיון פותח הדיון יוסף דהן Well-known member 15 אוגוסט (8) 2023 #7 מולסון אמר: אני כן הצלחתי להעלות כמה ספרים בקובץ PDF ובחיפוש הוא מביא לי אותם לחץ כדי להרחיב... אתה מצליח לכתוב מילה שיחפש בספרים שהכנסת?
מולסון אמר: אני כן הצלחתי להעלות כמה ספרים בקובץ PDF ובחיפוש הוא מביא לי אותם לחץ כדי להרחיב... אתה מצליח לכתוב מילה שיחפש בספרים שהכנסת?
מולסון Active member 15 אוגוסט (8) 2023 #9 זה מתוך חיפוש שעשיתי באוצר החכמה, וזה הביא לי בין היתר גם את הספר שאני הכנסתי לאוצר... קבצים מצורפים חיפוש באוצר החכמה.png 550.8 KB · צפיות: 4