שילה אפרהימי Moderator חבר צוות 2 אוגוסט (8) 2023 #2 Format Factory - Free media file format processing tools Format Factory is a multifunctional media processing tools.Provides functions below:All video file type to MP4/3GP/MPG/AVI/WMV/FLV/SWF. All image file type to JPG/BMP/PNG/TIF/ICO/GIF/TGA www.pcfreetime.com תוכנת חובה (גם בעברית - לבחור שפה בהתקנה)
Format Factory - Free media file format processing tools Format Factory is a multifunctional media processing tools.Provides functions below:All video file type to MP4/3GP/MPG/AVI/WMV/FLV/SWF. All image file type to JPG/BMP/PNG/TIF/ICO/GIF/TGA www.pcfreetime.com תוכנת חובה (גם בעברית - לבחור שפה בהתקנה)
י ישראל Well-known member 3 אוגוסט (8) 2023 #3 פרי חדש אמר: זה קובץ כבד מאוד. אני צריך לצמצם למינימום. לחץ כדי להרחיב... תמונה יפה. מה ענין לשים תמונה של מישהו אחר., אם יודעים מי כת"ר, אז לא יעזור לשים תמונה, ואם חושב שלא יודעים, אז מאי אהני ליה בזה.
פרי חדש אמר: זה קובץ כבד מאוד. אני צריך לצמצם למינימום. לחץ כדי להרחיב... תמונה יפה. מה ענין לשים תמונה של מישהו אחר., אם יודעים מי כת"ר, אז לא יעזור לשים תמונה, ואם חושב שלא יודעים, אז מאי אהני ליה בזה.
נ נוריאל Well-known member 3 אוגוסט (8) 2023 #4 ישראל אמר: תמונה יפה. מה ענין לשים תמונה של מישהו אחר., אם יודעים מי כת"ר, אז לא יעזור לשים תמונה, ואם חושב שלא יודעים, אז מאי אהני ליה בזה. לחץ כדי להרחיב... אני לא יודע מי כת"ר וגם לא מי בתמונה. ולתומי חשבתי שזו תמונת הכותב.
ישראל אמר: תמונה יפה. מה ענין לשים תמונה של מישהו אחר., אם יודעים מי כת"ר, אז לא יעזור לשים תמונה, ואם חושב שלא יודעים, אז מאי אהני ליה בזה. לחץ כדי להרחיב... אני לא יודע מי כת"ר וגם לא מי בתמונה. ולתומי חשבתי שזו תמונת הכותב.
י יוסף יצחק Active member 3 אוגוסט (8) 2023 #5 פרי חדש אמר: זה קובץ כבד מאוד. אני צריך לצמצם למינימום. לחץ כדי להרחיב... יש אפשרות בתוכנת אקרובט File > Save as Other < Reduced Size PDF יש עוד אפשרות בתוכנת ABBY רק שזו לא תוכנה מצויה תנסה להדפיס ל-PDF
פרי חדש אמר: זה קובץ כבד מאוד. אני צריך לצמצם למינימום. לחץ כדי להרחיב... יש אפשרות בתוכנת אקרובט File > Save as Other < Reduced Size PDF יש עוד אפשרות בתוכנת ABBY רק שזו לא תוכנה מצויה תנסה להדפיס ל-PDF