תודה!
A abc123 Well-known member 22 Jan 2025 #3 יוסף דהן אמר: הצג קובץ מצורף 9675 לחץ כדי להרחיב... לשאלה נגיד אפשר להשיג פקס אבל לתשובה הם שולחים בדואר?
יוסף דהן אמר: הצג קובץ מצורף 9675 לחץ כדי להרחיב... לשאלה נגיד אפשר להשיג פקס אבל לתשובה הם שולחים בדואר?
יוסף דהן Well-known member 22 Jan 2025 #4 abc123 אמר: לשאלה נגיד אפשר להשיג פקס אבל לתשובה הם שולחים בדואר? לחץ כדי להרחיב... איני יודע אם מישהו יביא מקור מוסמך שמותר אני יכול להעביר מס' פל' שהרב גלזר ענה לי ישירות
abc123 אמר: לשאלה נגיד אפשר להשיג פקס אבל לתשובה הם שולחים בדואר? לחץ כדי להרחיב... איני יודע אם מישהו יביא מקור מוסמך שמותר אני יכול להעביר מס' פל' שהרב גלזר ענה לי ישירות
מי לה' אלי Member 22 Jan 2025 #5 זה מס' של הרב גלזר שאני מדבר איתו אישית ואין לו שום בעיה שיעבירו אותו 0527693069 מקווה שעזרתי
יוסף דהן Well-known member 22 Jan 2025 #6 מי לה' אלי אמר: זה מס' של הרב גלזר שאני מדבר איתו אישית ואין לו שום בעיה שיעבירו אותו 0527693069 מקווה שעזרתי לחץ כדי להרחיב... ישר כח כתוב אצלי שניתן להתקשר אליו בין חמש לשש איני יודע אם זה מעודכן
מי לה' אלי אמר: זה מס' של הרב גלזר שאני מדבר איתו אישית ואין לו שום בעיה שיעבירו אותו 0527693069 מקווה שעזרתי לחץ כדי להרחיב... ישר כח כתוב אצלי שניתן להתקשר אליו בין חמש לשש איני יודע אם זה מעודכן
נאמן למרן Well-known member 22 Jan 2025 #7 יוסף דהן אמר: איני יודע אם מישהו יביא מקור מוסמך שמותר אני יכול להעביר מס' פל' שהרב גלזר ענה לי ישירות לחץ כדי להרחיב... מקור מוסמך שמותר מה?
יוסף דהן אמר: איני יודע אם מישהו יביא מקור מוסמך שמותר אני יכול להעביר מס' פל' שהרב גלזר ענה לי ישירות לחץ כדי להרחיב... מקור מוסמך שמותר מה?
מתלמידי מרן הראש"ל Moderator 22 Jan 2025 #10 דוד יצחקי אמר: הוא פוסק? לחץ כדי להרחיב... נאמן למרן אמר: שאלה חשובה לחץ כדי להרחיב... פשוט שהוא פוסק יש לו גם שו''ת אש בליבי עד כמה שזכור לי הוא ת''ח גדול מאוד בקי בשס ופוסקים
דוד יצחקי אמר: הוא פוסק? לחץ כדי להרחיב... נאמן למרן אמר: שאלה חשובה לחץ כדי להרחיב... פשוט שהוא פוסק יש לו גם שו''ת אש בליבי עד כמה שזכור לי הוא ת''ח גדול מאוד בקי בשס ופוסקים
יוסף דהן Well-known member 22 Jan 2025 #11 נאמן למרן אמר: מקור מוסמך שמותר מה? לחץ כדי להרחיב... שמותר להעביר את המס' פלאפון שלו. וכתב חכם אחד שמותר
נאמן למרן אמר: מקור מוסמך שמותר מה? לחץ כדי להרחיב... שמותר להעביר את המס' פלאפון שלו. וכתב חכם אחד שמותר
נאמן למרן Well-known member 22 Jan 2025 #12 יוסף דהן אמר: שמותר להעביר את המס' פלאפון שלו. וכתב חכם אחד שמותר לחץ כדי להרחיב... היכן מצינו איסור להעביר מספר פלאפון של בן אדם אחד לשני?
יוסף דהן אמר: שמותר להעביר את המס' פלאפון שלו. וכתב חכם אחד שמותר לחץ כדי להרחיב... היכן מצינו איסור להעביר מספר פלאפון של בן אדם אחד לשני?
מ מרפסן איגרי Well-known member 22 Jan 2025 #13 איסור להעביר מספר פלאפון כנראה שאין אבל אולי רב מפורסם יקפיד שלא לפרסם את הפלאפון שלו באינטרנט שהרבה אנשים יראו ויתקשרו אליו בלי סוף
איסור להעביר מספר פלאפון כנראה שאין אבל אולי רב מפורסם יקפיד שלא לפרסם את הפלאפון שלו באינטרנט שהרבה אנשים יראו ויתקשרו אליו בלי סוף
יוסף דהן Well-known member 22 Jan 2025 #14 נאמן למרן אמר: היכן מצינו איסור להעביר מספר פלאפון של בן אדם אחד לשני? לחץ כדי להרחיב... מורשת מרן העיר לי כאשר העלתי מיילים של רבני ערים וכו' וה''ה
נאמן למרן אמר: היכן מצינו איסור להעביר מספר פלאפון של בן אדם אחד לשני? לחץ כדי להרחיב... מורשת מרן העיר לי כאשר העלתי מיילים של רבני ערים וכו' וה''ה
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 22 Jan 2025 #15 מרפסן איגרי אמר: איסור להעביר מספר פלאפון כנראה שאין אבל אולי רב מפורסם יקפיד שלא לפרסם את הפלאפון שלו באינטרנט שהרבה אנשים יראו ויתקשרו אליו בלי סוף לחץ כדי להרחיב... אז לא צריך "מקור מוסמך שמותר" אלא צריך פשוט לשאול ולבקש את גילוי דעתו של הרב...
מרפסן איגרי אמר: איסור להעביר מספר פלאפון כנראה שאין אבל אולי רב מפורסם יקפיד שלא לפרסם את הפלאפון שלו באינטרנט שהרבה אנשים יראו ויתקשרו אליו בלי סוף לחץ כדי להרחיב... אז לא צריך "מקור מוסמך שמותר" אלא צריך פשוט לשאול ולבקש את גילוי דעתו של הרב...