דמגוגיה. וכי למה?
ש שב בתשובה Member 10 Nov 2024 #22 כבוד התורה אמר: כמובן שאנו לא צריכים את זה, כי יש לנו מנהיג אחד יחיד ומיוחד. לחץ כדי להרחיב... יש לנו מנהיג אחד יחיד ומיוחד אך מסופקני אם אליו היתה כוונתך אם אני צודק בספיקותי יש להלכה היהודית כמה השלכות בנוגע למעמדך
כבוד התורה אמר: כמובן שאנו לא צריכים את זה, כי יש לנו מנהיג אחד יחיד ומיוחד. לחץ כדי להרחיב... יש לנו מנהיג אחד יחיד ומיוחד אך מסופקני אם אליו היתה כוונתך אם אני צודק בספיקותי יש להלכה היהודית כמה השלכות בנוגע למעמדך
ל לא נמות ולא נתגייס! New member 10 Nov 2024 #23 שב בתשובה אמר: אם אני צודק בספיקותי יש להלכה היהודית כמה השלכות בנוגע למעמדך לחץ כדי להרחיב... וואו, איזה ניסוח דרמטי, אפשר לשאול איזה השלכות?
שב בתשובה אמר: אם אני צודק בספיקותי יש להלכה היהודית כמה השלכות בנוגע למעמדך לחץ כדי להרחיב... וואו, איזה ניסוח דרמטי, אפשר לשאול איזה השלכות?
כ כבוד התורה Active member 10 Nov 2024 #24 שב בתשובה אמר: יש לנו מנהיג אחד יחיד ומיוחד אך מסופקני אם אליו היתה כוונתך אם אני צודק בספיקותי יש להלכה היהודית כמה השלכות בנוגע למעמדך לחץ כדי להרחיב... מה אתה רוצה? כואב לך משהו?
שב בתשובה אמר: יש לנו מנהיג אחד יחיד ומיוחד אך מסופקני אם אליו היתה כוונתך אם אני צודק בספיקותי יש להלכה היהודית כמה השלכות בנוגע למעמדך לחץ כדי להרחיב... מה אתה רוצה? כואב לך משהו?
כ כבוד התורה Active member 10 Nov 2024 #25 שילה אפרהימי אמר: צריך גם צריך. אתמול בחנוכת הכיכר באלעד זה היה מביך ממש שראש העיר והנואמים האחרים סיפרו ש"מרן הראשל"צ היה אצל מרן הראשל"צ ואמר למרן הראשל"צ" וכו' וכו' רק כדי לדחוף בכח את הרב דוד כ'מרן'. לחץ כדי להרחיב... לא הבנתי.
שילה אפרהימי אמר: צריך גם צריך. אתמול בחנוכת הכיכר באלעד זה היה מביך ממש שראש העיר והנואמים האחרים סיפרו ש"מרן הראשל"צ היה אצל מרן הראשל"צ ואמר למרן הראשל"צ" וכו' וכו' רק כדי לדחוף בכח את הרב דוד כ'מרן'. לחץ כדי להרחיב... לא הבנתי.
ש שב בתשובה Member 14 Nov 2024 #26 לא נמות ולא נתגייס! אמר: וואו, איזה ניסוח דרמטי, אפשר לשאול איזה השלכות? לחץ כדי להרחיב... יינו יין נסך למשל מורידים ולא מעלים וכו'
לא נמות ולא נתגייס! אמר: וואו, איזה ניסוח דרמטי, אפשר לשאול איזה השלכות? לחץ כדי להרחיב... יינו יין נסך למשל מורידים ולא מעלים וכו'
ש שב בתשובה Member 14 Nov 2024 #27 כבוד התורה אמר: מה אתה רוצה? כואב לך משהו? לחץ כדי להרחיב... ממש לא כואב לי אבל אחד יחיד ומיוחד זה רק הבורא ישבח ויתעלה חס ושלום לומר את זה על אף יצור מרומם ככל שיהיה
כבוד התורה אמר: מה אתה רוצה? כואב לך משהו? לחץ כדי להרחיב... ממש לא כואב לי אבל אחד יחיד ומיוחד זה רק הבורא ישבח ויתעלה חס ושלום לומר את זה על אף יצור מרומם ככל שיהיה