אני שמח לדעת שיש שיפור...והוא כבר התרגל לכך שנים רבות, הוא כותב במהירות עצומה
אני שמח לדעת שיש שיפור...והוא כבר התרגל לכך שנים רבות, הוא כותב במהירות עצומה
כן, מאז הוא למד כתיבה עיוורת וכותב יותר מהר, ולכן הספרים שלו יוצאים יותר בקצב מהיר. לא כמו פעם שהיה לוקח זמן.אני שמח לדעת שיש שיפור...
נכון הוא כותב את הכל בכתב ידו את כל ההלכה עם המסקנות והמקורות, ואח"כ מוסר את זה בשיעורים שלו בכולל ומקלידים אותו, יש לו הרבה אברכים מיומנים לזה. אבל זה לא סותר בכי הוא זה את גדלותו העצומה בתורה כמו אחיו מרן שליט"א.עושה כמו ר' יצחק חוץ מהקלדה
כך אמר לי אברך חשוב (שמשיב גם בבתי ההוראה "קו ההלכה הספרדי" "יחוה דעת" וכן של הרב משה פנירי שליט"א) שר' דוד כותב הכל
גם הוא מקלידהוא משום שאינו בקי בהקלדה כמו אחיו מרן שליט"א.
לא בקי בהקלדה כמו אחיו.גם הוא מקליד
וכן אמרו לי 2 אברכים שכתובים ברשימה כי הגאון רבי דוד כותב הכל ורשימת האברכים זה הכרת הטוב על זה שעשו לו הגהות לספר ואולי אמרו לו כמה הערות פה ושםעושה כמו ר' יצחק חוץ מהקלדה
כך אמר לי אברך חשוב (שמשיב גם בבתי ההוראה "קו ההלכה הספרדי" "יחוה דעת" וכן של הרב משה פנירי שליט"א) שר' דוד כותב הכל
על סמך מה אתה אומר?? ראית?? לא!!לא בקי בהקלדה כמו אחיו.
מקורהוא גם היה ח"כ
היה זכור לי שכך כתוב בויקיפדיה אבל אני אכן לא רואה בהמכלול, אז חוזרני בימקור
שמעתי שמרן הציע לו ליהות חבר כנסת (כמו מורינו הגר"מ מאיה שליט"א)
וגם בעיריהחכם יעקב היה ח"כ
כי לצערנו הרב יש כאן אנשים שחושבים שעל ידי שיגמדו רבנים אחרים יגדלו את רבותיהםאשכול כזה זו הזמדנות לשאול שישבה אצלי זמן מה.
למה לאנשים יש אנטי כלפי הרב דוד יוסף שליטא?
נכון שהוא לפעמים חולק על מרן בהלכה , אבל מה בכך? רוב הפסיקה שלו היא בדרך מרן,הוא תלמיד חכם עצום, למה יש הרגשה שיש כלפיו הרבה אנרגיה שלילית?
חס וחלילה, כולנו מעריצים אותו.אשכול כזה זו הזמדנות לשאול שישבה אצלי זמן מה.
נכון שהוא לפעמים חולק על מרן בהלכה , אבל מה בכך? רוב הפסיקה שלו היא בדרך מרן,הוא תלמיד חכם עצום, למה יש הרגשה שיש כלפיו הרבה אנרגיה שלילית?
ואפשר יותר מדוייק.כי לצערנו הרב יש כאן אנשים שחושבים שעל ידי שיגמדו רבנים אחרים יגדלו את רבותיהם
וזה מחשבה של ילדים קטנים
פשוט וקל. קנאה.אשכול כזה זו הזמדנות לשאול שישבה אצלי זמן מה.