יצחק משען Well-known member 29 ספטמבר (9) 2023 #21 לייבלה אמר: תזדרז למחוק את הודעתך הזו, קצת אחריות ומחשבה על מעשינו. לחץ כדי להרחיב... למה למחוק? אני לא המצאתי דרך חדשה בהלכה שאני צריך לפחד להסתיר אותה. אני אומר מה שקיבלתי מרבותי ואני מורה על פיהם להקל ולהחמיר. הרב קוק קודש קדשים אני עפר ואפר לידו וזה לא סותר שבדברים האלה לא נשמע לו.
לייבלה אמר: תזדרז למחוק את הודעתך הזו, קצת אחריות ומחשבה על מעשינו. לחץ כדי להרחיב... למה למחוק? אני לא המצאתי דרך חדשה בהלכה שאני צריך לפחד להסתיר אותה. אני אומר מה שקיבלתי מרבותי ואני מורה על פיהם להקל ולהחמיר. הרב קוק קודש קדשים אני עפר ואפר לידו וזה לא סותר שבדברים האלה לא נשמע לו.
ל לייבלה Active member 29 ספטמבר (9) 2023 #22 יצחק משען אמר: בבתי ההוראה יש לנו קבלה ודרך אחרת לחץ כדי להרחיב... יצחק משען אמר: בדברים האלה לא נשמע לו. לחץ כדי להרחיב... ומכיון שכך, המנע מלכתוב כזה דבר במקום ציבורי. שמא יישמע מי שישמע ויקבע הלכה לדורות. ומיותר לומר, שעפר אני תחת רגליו של מרן הרב קוק
יצחק משען אמר: בבתי ההוראה יש לנו קבלה ודרך אחרת לחץ כדי להרחיב... יצחק משען אמר: בדברים האלה לא נשמע לו. לחץ כדי להרחיב... ומכיון שכך, המנע מלכתוב כזה דבר במקום ציבורי. שמא יישמע מי שישמע ויקבע הלכה לדורות. ומיותר לומר, שעפר אני תחת רגליו של מרן הרב קוק