וְאֵ֥ין כׇּל־חָדָ֖שׁ תַּ֥חַת הַשָּֽׁמֶשׁ.סליחה על השאלה אבל זה צועק לי,
מעשים טובים כהנחת תפילין הם כדי לעשות נחת רוח לאדמו"ר שליט"א ????
חסיד של רבי יואל ז"ל מפרסם את הבעלזער רוב??? ימות המשיח.הצג קובץ מצורף 20305
הצג קובץ מצורף 20306
הצג קובץ מצורף 20307
הצג קובץ מצורף 20308
הצג קובץ מצורף 20309
הצג קובץ מצורף 20310
הצג קובץ מצורף 20311
הצג קובץ מצורף 20312
הצג קובץ מצורף 20314
הצג קובץ מצורף 20315הצג קובץ מצורף 20305הצג קובץ מצורף 20305הצג קובץ מצורף 20306הצג קובץ מצורף 20307הצג קובץ מצורף 20308הצג קובץ מצורף 20309הצג קובץ מצורף 20310הצג קובץ מצורף 20311הצג קובץ מצורף 20312הצג קובץ מצורף 20314הצג קובץ מצורף 20315
גם אני הזדזעזתי כשראיתי זאת !! ממתי עושים מצוות בשביל צדיק. זה מזכיר לי כל מיני חסידויות שמזכירים כל הזמן צדיק פלוני יסדר לנו את הענינים!סליחה על השאלה אבל זה צועק לי,
אני לא מבין את השאלות שלכם .סליחה על השאלה אבל זה צועק לי,
כשאני רואה מול עיני פעילות כזו שברור לי מידיעה (אני מכיר את אחד הפעילים ושמעתי ממנו עובדות!) שאין לאדמו"ר מבעלזא ו/או לחסידיו שום הנאה ושום רווח (בעוה"ז) כי אם להיפך, והם נותנים את כל כולם כדי להרבות כבוד שמים ולקרב עוד בנים תועים לאביהם שבשמים, כלום יש מקום למחלוקת האידיאולוגית של רבנו יואל זי"ע ועכי"א עם בעלזא בדבר הציונות? או לשאר פוליטיקות???חסיד של רבי יואל ז"ל מפרסם את הבעלזער רוב??? ימות המשיח.
תתסתכל טוב במודעה שכתוב בזכות המעשים טובים עושים נחת רוח לאדמו''ר ולקרב המשיח!!אני לא מבין את השאלות שלכם .
ברור שזה נחת לאדמו"ר שהחסידים שלו מרבים כבוד שמים ותורמים למיזם האדיר כמו שיש לאבא נחת כשהבן שלו לומד ומתפלל לקב"ה. אין בכך כל סתירה!!!!
כשיש צדיקים שחושבים רק על כבוד שמים ומקיזים את דמם לכך, ומנגד יושבים ליצים ומעקמים את הראש כדי שמשהו "יצעק להם" ויוכלו לבטל דברים אדירים במחי יד ו"מזדעזעים" מזה......???????? הזדעזעי ארץ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ההתנסחות כואבת,אני לא מבין את השאלות שלכם .
ברור שזה נחת לאדמו"ר שהחסידים שלו מרבים כבוד שמים ותורמים למיזם האדיר כמו שיש לאבא נחת כשהבן שלו לומד ומתפלל לקב"ה. אין בכך כל סתירה!!!!
כשיש צדיקים שחושבים רק על כבוד שמים ומקיזים את דמם לכך, ומנגד יושבים ליצים ומעקמים את הראש כדי שמשהו "יצעק להם" ויוכלו לבטל דברים אדירים במחי יד ו"מזדעזעים" מזה......???????? הזדעזעי ארץ!!!!!!!!!!!!!!!!!
כבר השבתי תקרא שוב את התשובה שלי....תתסתכל טוב במודעה שכתוב בזכות המעשים טובים עושים נחת רוח לאדמו''ר ולקרב המשיח!!
זה לא מין שיטוף???? נחת רוח לאדמור זה מביא המשיח והגאולה??!!
כנ"לההתנסחות כואבת,
אני לא הראשון שמותח ביקורת מהסוג הזה.
נכון שיש דברים יותר גרועים, אבל לא יפה לדבר גם ככה.
מי שמך עיין שוב במודעות ותחשוב כמו יהודי.אכן הניסוח במודעות לא מתאים בכלל. וחבל שכך עושים כותבי המודעות הללו. וישר כח לכל מי שעורר על זה. יש להעיר ולהאיר לאחראים על המודעות בדבר החשוב הזה.
א"כ גם פרסומי הבחירות של ש"ס צריכים תיקון.יש מילים שמופנות רק קמי קודשא בריך הוא -
"לעשות נחת רוח" רק לריבונו של עולם ...
ותו לא מידי !!
וכבר ידועה תשובתו של הגרע"י זצוק"ל ביחווה דעת בעניין השיר "שאו שערים" שכל ההיתר הוא רק בגלל הסוף.
אכן,א"כ גם פרסומי הבחירות של ש"ס צריכים תיקון.
אבא מסתכל עליך מלמעלה, זה מספיק?אגב, אפשר להזכיר לי דוגמא אחת?