• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • שימו לב: ניתן לשלוח (בקובץ וורד) יישובים ומערכות בתורת מרן רבינו עובדיה יוסף זלה"ה, לקובץ בית יוסף תשפ"ו. למייל: office@moreshet-maran.com עד לחג השבועות תשפ"ו. אין התחייבות לפרסם, והרשות נתונה לערוך את הדברים לפני הפרסום. ניתן גם לשלוח מכתבים והערות על הגליונות הקודמים.

בד"ה!!!!!!!! א' נקמות ה' א' נקמות הופיע

אני אמרתי בשיעור בשבת שלפי האמת אפשר מאוד להבין את ממשלת סדום, ובפרט כשרואים את הממשלה שלנו, בעיניהם המעוותות הם בסך הכל רוצים שכולם יהיו בריאים וחזקים וחכמים, ומי שלא מתאים לקריטוריונים אין לו זכות קיום, לא לחינם הרשעים לפיד וחבריו התעלמו מדמעתם של הורי הילדה המסכנה הזו, היא ממש כמו הילדה בסדום שנגזר עליה למות מעקיצת הדבורים, כשזה כמובן לתועלת הכלל
וזה דרך אגב היה גם המחשבה של המפלגה הנאצית, שמי שמיותר אין לו זכות קיום, ובשם זה הם רצחו עשרות מליונים של צוענים ובעלי פיגור ונכים וכו',
ואגב אולי לא ידוע אבל גם ארגנטינה לא התכחשה לדרך זו וקיבלה בזרועות פתוחות את גדולי הנאצים ימש''ו

אני אמרתי בשיעור בשבת שלפי האמת אפשר מאוד להבין את ממשלת סדום, ובפרט כשרואים את הממשלה שלנו, בעיניהם המעוותות הם בסך הכל רוצים שכולם יהיו בריאים וחזקים וחכמים, ומי שלא מתאים לקריטוריונים אין לו זכות קיום, לא לחינם הרשעים לפיד וחבריו התעלמו מדמעתם של הורי הילדה המסכנה הזו, היא ממש כמו הילדה בסדום שנגזר עליה למות מעקיצת הדבורים, כשזה כמובן לתועלת הכלל
וזה דרך אגב היה גם המחשבה של המפלגה הנאצית, שמי שמיותר אין לו זכות קיום, ובשם זה הם רצחו עשרות מליונים של צוענים ובעלי פיגור ונכים וכו',
ואגב אולי לא ידוע אבל גם ארגנטינה לא התכחשה לדרך זו וקיבלה בזרועות פתוחות את גדולי הנאצים ימש''ו
שלום רב
הדברים נכונים מאוד
אך במחילה מכבודו יש בהם טעות אחת
והיא המילים הממשלה שלנו

אמ
שלום רב
הדברים נכונים מאוד
אך במחילה מכבודו יש בהם טעות אחת
והיא המילים הממשלה שלנו
אמת
אבל יש לי מהלך שכל הממשלה הזו היא מתנה משמים לעורר את כולנו להתחיל להבין על מה חכמי ישראל צועקים כל השנים, בכמה חודשים ספורים הם עושים חורבן בכל מה שהם יכולים, חורבן שפוגע בכולם, באברכים, במוכרים ובצרכנים, בבעלי בתי הנופש, ברופאים, ואפילו באנשי חו''ל ועוד ועוד
אין לי ספק שעוד יבוא היום ונבין את הטובה שיצאה לנו ממשלת הרשע הזו

נושאים דומים בפורום

חזור
חלק עליון