והרב של מושב יערה הרב שלמה דנינו.
יצחק משען Well-known member 23 Jan 2024 #22 ייש אמר: סליחה על השאלה.. ביום יום הרב הולך עם נעלי עקב? לא קשה לו? בפרט בגילו.. לחץ כדי להרחיב... זה "מלכות"! אם אני לא טועה הוא סיפר לי פעם שרבינו עובדיה לא היה הולך עם נעלי בית אף פעם
ייש אמר: סליחה על השאלה.. ביום יום הרב הולך עם נעלי עקב? לא קשה לו? בפרט בגילו.. לחץ כדי להרחיב... זה "מלכות"! אם אני לא טועה הוא סיפר לי פעם שרבינו עובדיה לא היה הולך עם נעלי בית אף פעם
י יוסף כהן Active member 23 Jan 2024 #23 יצחק כהן היו אמר: הרב יעקב זמיר חבר בית הדין הגדול לחץ כדי להרחיב... אז מי עוד בתמונות? לא קשור למרן?
יצחק כהן היו אמר: הרב יעקב זמיר חבר בית הדין הגדול לחץ כדי להרחיב... אז מי עוד בתמונות? לא קשור למרן?
יצחק כהן הי"ו Well-known member 23 Jan 2024 #24 יצחק כהן היו אמר: והרב של מושב יערה הרב שלמה דנינו. לחץ כדי להרחיב... יוסף כהן אמר: אז מי עוד בתמונות? לא קשור למרן? לחץ כדי להרחיב...
יצחק כהן היו אמר: והרב של מושב יערה הרב שלמה דנינו. לחץ כדי להרחיב... יוסף כהן אמר: אז מי עוד בתמונות? לא קשור למרן? לחץ כדי להרחיב...
י יוסף כהן Active member 23 Jan 2024 #25 יוסף כהן אמר: אז מי עוד בתמונות? לא קשור למרן? לחץ כדי להרחיב... עכשיו ראיתי שכבר כתבת...
פותח הדיון פותח הדיון מ משה הלוי Member 23 Jan 2024 #26 תודה רבה לכולם על התמונות הנפלאות! אשרינו שזכינו במורנו ורבנו מרן שליט"א!! דרך אגב ראיתי שהתלווה למרן הראשל"צ גם ידידנו הרה"ג ר' שלמה טולידאנו תלמידו חביבו של מרן שליט"א ובעל שו"ת דברי שלמה
תודה רבה לכולם על התמונות הנפלאות! אשרינו שזכינו במורנו ורבנו מרן שליט"א!! דרך אגב ראיתי שהתלווה למרן הראשל"צ גם ידידנו הרה"ג ר' שלמה טולידאנו תלמידו חביבו של מרן שליט"א ובעל שו"ת דברי שלמה
פ פשוט Well-known member 23 Jan 2024 #27 ייש אמר: סליחה על השאלה.. ביום יום הרב הולך עם נעלי עקב? לא קשה לו? בפרט בגילו.. לחץ כדי להרחיב... מחילה, אבל לא שמעתי שגברים הולכים עם נעלי עקב... ואם כוונתך לנעלי אלגנט, היום ב"ה אכשור דרא וישנם הרבה סוגי נעליים גם נוחות וגם נאות.
ייש אמר: סליחה על השאלה.. ביום יום הרב הולך עם נעלי עקב? לא קשה לו? בפרט בגילו.. לחץ כדי להרחיב... מחילה, אבל לא שמעתי שגברים הולכים עם נעלי עקב... ואם כוונתך לנעלי אלגנט, היום ב"ה אכשור דרא וישנם הרבה סוגי נעליים גם נוחות וגם נאות.
י יי"ש Well-known member 23 Jan 2024 #28 פשוט אמר: מחילה, אבל לא שמעתי שגברים הולכים עם נעלי עקב... ואם כוונתך לנעלי אלגנט לחץ כדי להרחיב... היינו הך. הרי הם בעלי עקב!? וודאי שגברים הולכים עם נעלי עקב. בכל אופן לפני 30 שנה זה היה מאוד מצוי אצל הבחורי ישיבות והאברכים המודרניים.
פשוט אמר: מחילה, אבל לא שמעתי שגברים הולכים עם נעלי עקב... ואם כוונתך לנעלי אלגנט לחץ כדי להרחיב... היינו הך. הרי הם בעלי עקב!? וודאי שגברים הולכים עם נעלי עקב. בכל אופן לפני 30 שנה זה היה מאוד מצוי אצל הבחורי ישיבות והאברכים המודרניים.
פ פשוט Well-known member 23 Jan 2024 #29 ייש אמר: היינו הך. הרי הם בעלי עקב!? וודאי שגברים הולכים עם נעלי עקב. בכל אופן לפני 30 שנה זה היה מאוד מצוי אצל הבחורי ישיבות והאברכים המודרניים. לחץ כדי להרחיב... בכלל לא, ישנם נעליים מאוד נוחות ובריאות וגם נאות, כמו למשל של החברה האמריקאית קול האן, או רוקפורט.
ייש אמר: היינו הך. הרי הם בעלי עקב!? וודאי שגברים הולכים עם נעלי עקב. בכל אופן לפני 30 שנה זה היה מאוד מצוי אצל הבחורי ישיבות והאברכים המודרניים. לחץ כדי להרחיב... בכלל לא, ישנם נעליים מאוד נוחות ובריאות וגם נאות, כמו למשל של החברה האמריקאית קול האן, או רוקפורט.
ישיבישער של מרן Well-known member 23 Jan 2024 #30 יוסף כהן אמר: אכן... אגב ידוע לך מי הרבנים שהתלוו למרן בביקור? (כמובן חוץ מהגאון ר' יצחק לוי שאותו אני מכיר) לחץ כדי להרחיב... ידידנו היקר הגאון @הרב שלמה דנינו שליט"א רבה של 'אל על' ומושב יערה
יוסף כהן אמר: אכן... אגב ידוע לך מי הרבנים שהתלוו למרן בביקור? (כמובן חוץ מהגאון ר' יצחק לוי שאותו אני מכיר) לחץ כדי להרחיב... ידידנו היקר הגאון @הרב שלמה דנינו שליט"א רבה של 'אל על' ומושב יערה
מ מרפסן איגרי Well-known member 28 Jan 2024 #32 עבדא דקודשא בריך הוא אמר: אם הוא איש או אשה, ועדיין הספק אינו מוכרע לחץ כדי להרחיב... אפשר לפני שמעלים את הקובץ למחוק את הפנים ע"י צייר או צייר בתלת ממד, והכל בא על מקומו בשלום
עבדא דקודשא בריך הוא אמר: אם הוא איש או אשה, ועדיין הספק אינו מוכרע לחץ כדי להרחיב... אפשר לפני שמעלים את הקובץ למחוק את הפנים ע"י צייר או צייר בתלת ממד, והכל בא על מקומו בשלום
ג גדי Active member 28 Jan 2024 #33 מזה שמחים ומתלהבים כמו ילדים קטנים האם זה תמונות מיוחדת שאפשר לתת לילדים ולבחורי ישיבות לראות לא לכל מקום שהולך רבינו הראשון לציון שליט"א יש לעשות ענין אני לא יודע אם הוא בכלל ירצה שיעשה מביקור זה ענין
מזה שמחים ומתלהבים כמו ילדים קטנים האם זה תמונות מיוחדת שאפשר לתת לילדים ולבחורי ישיבות לראות לא לכל מקום שהולך רבינו הראשון לציון שליט"א יש לעשות ענין אני לא יודע אם הוא בכלל ירצה שיעשה מביקור זה ענין