נ נאמן מר"ן Active member 5 יולי (7) 2025 #2 בבנין שהוא גר בקומה האחרונה יש בית כנסת ושם הרב מתלל בימות החול וגם בשבתות בנץ החמה.
פ פשוט Well-known member 5 יולי (7) 2025 #5 נאמן מרן אמר: בבנין שהוא גר בקומה האחרונה יש בית כנסת לחץ כדי להרחיב... הנקרא עובדיה צדקה
א אסקופה הנדרסת לרגלי גדו"י Member 7 יולי (7) 2025 #6 וואו, איך אני מתגעגע למנין הזה, זכיתי להתפלל שם כמה וכמה פעמים כעת אני נמצא בריחוק מקום בעוב"י ליקוואוד יע"א, הקב"ה יזכני לחזור לארץ הק' בקרוב
וואו, איך אני מתגעגע למנין הזה, זכיתי להתפלל שם כמה וכמה פעמים כעת אני נמצא בריחוק מקום בעוב"י ליקוואוד יע"א, הקב"ה יזכני לחזור לארץ הק' בקרוב
ע עבד ה׳ Well-known member 2 אוגוסט (8) 2025 #7 פשוט אמר: הנקרא עובדיה צדקה לחץ כדי להרחיב... מתי יש שם שחרית ביום חול?
ע עבד ה׳ Well-known member 3 אוגוסט (8) 2025 #9 נאמן מרן אמר: בדרך כלל בנץ החמה לחץ כדי להרחיב... תודה. מישהו יודע בודאות לגבי מחר האם יהיה שם תפילה בנץ?
נאמן מרן אמר: בדרך כלל בנץ החמה לחץ כדי להרחיב... תודה. מישהו יודע בודאות לגבי מחר האם יהיה שם תפילה בנץ?
ד דודי Active member יום ראשון בשעה 22:56 #12 ערבית בשעה שבע וחצי בקירוב בבית הכנסת ברח' יוסף קראו פינת שאול עבוד בכל יום עם הרב.