צ ציון ש Well-known member 1 מאי (5) 2023 #21 ציון ש אמר: אה''נ אפשר שלא מצינו אבל עדיין, אין בזה שזה ע''י דיבור סיבה שלא יהיה בזה בל תוסיף, וכי במצוות שעושים עם יד שמאל אין בל תוסיף? ועוד, אם לא עשה קידוש לא עבר על בל תגרע? לחץ כדי להרחיב... ועוד מצאנו בברכת כהנים בל תוסיף
ציון ש אמר: אה''נ אפשר שלא מצינו אבל עדיין, אין בזה שזה ע''י דיבור סיבה שלא יהיה בזה בל תוסיף, וכי במצוות שעושים עם יד שמאל אין בל תוסיף? ועוד, אם לא עשה קידוש לא עבר על בל תגרע? לחץ כדי להרחיב... ועוד מצאנו בברכת כהנים בל תוסיף
ל לשמור ולעשות Well-known member 1 מאי (5) 2023 #22 הרב יוסף חיים אוהב ציון אמר: פרוץ הכל לחץ כדי להרחיב... ה' ירחם עליך אולי בכל זאת ישתף אותנו, ויקיים בזה והייתם נקיים
הרב יוסף חיים אוהב ציון אמר: פרוץ הכל לחץ כדי להרחיב... ה' ירחם עליך אולי בכל זאת ישתף אותנו, ויקיים בזה והייתם נקיים
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 1 מאי (5) 2023 #23 ציון ש אמר: ועוד מצאנו בברכת כהנים בל תוסיף לחץ כדי להרחיב... הפוך. כתוב שאין איסור לכהן לברך כמה וכמה פעמים.
ציון ש אמר: ועוד מצאנו בברכת כהנים בל תוסיף לחץ כדי להרחיב... הפוך. כתוב שאין איסור לכהן לברך כמה וכמה פעמים.
ה הרב יוסף חיים אוהב ציון Active member 1 מאי (5) 2023 #24 לשמור ולעשות אמר: ה' ירחם עליך אולי בכל זאת ישתף אותנו, ויקיים בזה והייתם נקיים לחץ כדי להרחיב... תיזהר זה מה שנותר לי לומר לך
לשמור ולעשות אמר: ה' ירחם עליך אולי בכל זאת ישתף אותנו, ויקיים בזה והייתם נקיים לחץ כדי להרחיב... תיזהר זה מה שנותר לי לומר לך
ל לשמור ולעשות Well-known member 1 מאי (5) 2023 #25 הרב יוסף חיים אוהב ציון אמר: תיזהר זה מה שנותר לי לומר לך לחץ כדי להרחיב... לא זכיתי לרדת לעומק דברי כבוד הרב הנכבד
הרב יוסף חיים אוהב ציון אמר: תיזהר זה מה שנותר לי לומר לך לחץ כדי להרחיב... לא זכיתי לרדת לעומק דברי כבוד הרב הנכבד
צ ציון ש Well-known member 1 מאי (5) 2023 #26 בנימין לוריא אמר: הפוך. כתוב שאין איסור לכהן לברך כמה וכמה פעמים. לחץ כדי להרחיב... אבל אסור לו להוסיף מילים בברכה
בנימין לוריא אמר: הפוך. כתוב שאין איסור לכהן לברך כמה וכמה פעמים. לחץ כדי להרחיב... אבל אסור לו להוסיף מילים בברכה