האם זה נכון שהרב אסר לצרף אותם למניין? האם כל מה שאמרו בשם הרב שלא לעלות כלל זה נכון? היום הייתי בכותל וראיתי את הרב אלישע וולפסון ואמר שמוציאים בשם הרב דברים לא נכונים ובאמת הרב התיר ורק מכריחים אותו מטעם הרבנות הראשית לאסור זאת? אשמח לתשובה מהירה!
שמעתי אומרים שדעתו של הרב אלישע וולפסון שבאמת דעתו שאסור לעלות להר הבית רק חבריו מכריחים אותו לומר שמותר.האם זה נכון שהרב אסר לצרף אותם למניין? האם כל מה שאמרו בשם הרב שלא לעלות כלל זה נכון? היום הייתי בכותל וראיתי את הרב אלישע וולפסון ואמר שמוציאים בשם הרב דברים לא נכונים ובאמת הרב התיר ורק מכריחים אותו מטעם הרבנות הראשית לאסור זאת? אשמח לתשובה מהירה!
הרב עובדיה (בתשובה ביבי"א ועוד) התנגד לעליה להר הבית, למרות שלדעתו זיהוי מקום אבן השתייה הוא ברור, בגלל חשש שייכנסו אחרים למקומות שאסור ובלי טבילה.האם זה נכון שהרב אסר לצרף אותם למניין? האם כל מה שאמרו בשם הרב שלא לעלות כלל זה נכון? היום הייתי בכותל וראיתי את הרב אלישע וולפסון ואמר שמוציאים בשם הרב דברים לא נכונים ובאמת הרב התיר ורק מכריחים אותו מטעם הרבנות הראשית לאסור זאת? אשמח לתשובה מהירה!
גם אני הקטן כבר דקדקתי כן באחד השרשורים, אבל הביאו הקלטה מרבינו ז"ל שאומר שם שהדבר אסור.כותב הרב והנכון שלא לעלות הוא לא אומר שזה אסור ממש
פעם ראיתי פשקוייל שציין לחזו"ע זה
והנכון שלהצג קובץ מצורף 39501
זה אינו נכון דהנה הוא בעצמו עולה כל יום לתפילת מנחה וערבית בהר הבית!שמעתי אומרים שדעתו של הרב אלישע וולפסון שבאמת דעתו שאסור לעלות להר הבית רק חבריו מכריחים אותו לומר שמותר.
13elisha26#gmail.comאיך אפשר לדבר עם הרב אלישע וולפסון יש איזה טלפון או מייל?