• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

בעקבות הדיונים שהיו כאן בפורום אודות ארגונים הנותנים מלגות לחגים

יעקב יעקב

Well-known member
אצלנו בכרמיאל אין כמעט מי שעוזר ותומך באברכים, בפרט בערבי החגים.
אי לכך, אנחנו בעמותת 'מרכז התורה כרמיאל' נחלצים להשתדלות עבור האברכים מכל החוגים והעדות, ובתנאי שהם עמלי תורה בכוללים ברחבי העיר ומשתדלים להגיע בעיקר לכל אותם האברכים ה'שקופים' שאין מי שיסייע בעדם בחלוקות מחלוקות שונות.
אנו פונים בקריאה של חיבה לכל ידידי ה' הנמצאים כאן בפורום היקר הזה להשתתף עמנו לכבוד תורה ולומדיה ולתת מנדבת ליבם ולהתברך בברכות התורה הקדושה עץ חיים היא למחזיקים בה וכן לזכות לברכת מרן בעל הילקוט יוסף שליט"א שכותב כי 'אין צדקה גדולה מזה'
יישר כח המסייעים וחג שמח וכשר
לתרומה מאובטחת - נא לציין כתובת מייל עבור קבלה מוכרת לצרכי מס

קבצים מצורפים

בבקשה רבותי חו"ר הפורום החשוב, סליחה שאני ככה מנדנד אבל זה ממש צורך גדול!
אנא, עדיין חסר לנו סכום משמעותי בכדי שנוכל לקיים את החלוקה לאברכי כרמיאל היקרים מפז כראוי וכמו שמגיע לעמלי התורה לגיונו של המלך.
אנא, הצטרפו אלינו למצוה החשובה הזו ותזכו לברכת התורה וברכתו של מרן שליט"א.
אם אתם משמחים את שלו, הוא ישמח את שלכם!
ותזכו לישועות ובשורות טובות בזו השנה!!

היות ואתה חרד מאוד שחלילה לא תהיה גניבת דעת... על כן הייתי ממליץ לך לחזור ולקרא את המכתב, ובפרט את הקטע האחרון שבו מצוין שחור על גבי לבן את המלים הללו: צדקה גדולה לסייעם ולחזקם.
ואז תחזור בך...

ובפרט את הקטע האחרון שבו מצוין שחור על גבי לבן את המלים הללו: צדקה גדולה לסייעם ולחזקם.
תשים לב על מי הוא מדבר שצדקה גדולה לסייעם ולחזקם על אלו האמורים בתחילת הקטע האברכים בני התורה העמלים על התורה הקדושה
ואז תחזור בך...
כעת נראה לי שהפוך אך זה לא נפקמ כי אין הענין לניצוח אלא להעמדת האמת על תילה ובא לציון גואל אמן

בברכת התורה

חזור
חלק עליון