• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

בע"ה ב"ה עלונים לפרשת וישלח.

בע"ה ב"ה.
בשורה משמחת ברוך ה' חזרו העלונים הנפלאים של רבינו הינוקא קדישא שליט"א העלון הנפלא דורשי ה' בעיצוב מרהיב ביותר וכן העלון הנפלא משולחן שלמה קראו ותחי נפשכם מים חיים על נפש עייפה.

קבצים מצורפים

בע''ה ב''ה.
עלון השיעור השבועי מרן פוסק הדור הראשון לציון מנהיג הדור רבנו חכם יצחק יוסף שליט''א נשיא מועצת חכמי התורה.
נושאי השיעור.
הקדמה להלכות חנוכה.

גזירות היוונים. מעשה יהודית. נס פך השמן. מדוע הוצרכו להמתין שמונה ימים. שפע שמן בחלקו של אשר. קושיית הבית יוסף, ותירוציו. חשב שלא ידלק חצי שעה ודלק. הדלקה בבית מלון. הנהגה נכונה עם תקלות בכשרות. הדלקה בארגז זכוכית. זמן ההדלקה בישיבות ובכוללים. הדלקה בחוץ או בפנים

קבצים מצורפים

חלק א

קבצים מצורפים

חלק ב
שבת שלום!

קבצים מצורפים

דעת גדולים הגליון השבועי מספר 16

השבוע בגליון 16:
  • כואב: מה מונע נהג הסעות מתחזק לחזור בתשובה לגמרי? הגאון רבי גרשון מלצר שליט"א, מרבני ישיבת מיר:
  • "הרב דינר התרשם מאוד ואמר לנו אשריכם, אני נכנס מחר לרב חיים קניבסקי ואני אשאל אותו..."
  • רבה של רמת אהרן: "מלתא דבדיחותא: להתיר איסורים ע"פ סברות בעלמא?!
  • "כשמשיח יגיע יבואו כל שומרי התורה וירקדו מרוב שמחה על שזכו לבואו. אך אז הם יופתעו מאוד..."
  • מדור עדכונים: הגאון רבי יעקב מאיר שטרן מתפעל מהמהדורה החדשה, חוברת יש כיסוי: הודפסו כ-150,000 עותקים!!, המהפכה ממשיכה: מוקד שידוכים ארצי, העצומה השבועית
  • מדור דעת הלכה: "שלום וברכה, אני בן לעדת מרוקו שלא מבין על מה כל הרעש..."

קבצים מצורפים

חזור
חלק עליון