תורת ארם צובה Member 20 אוקטובר 2023 #1 אני זקוק למידע מספר מסויים שאמור להיות בחבילה הנז'. אם יש למישהו ויכול לעזור לי בענין, ושכמ"ה.
אושרי רביב Well-known member 20 אוקטובר 2023 #2 נחום חנן אמר: אני זקוק למידע מספר מסויים שאמור להיות בחבילה הנז'. אם יש למישהו ויכול לעזור לי בענין, ושכמ"ה. לחץ כדי להרחיב... מה צריך?
נחום חנן אמר: אני זקוק למידע מספר מסויים שאמור להיות בחבילה הנז'. אם יש למישהו ויכול לעזור לי בענין, ושכמ"ה. לחץ כדי להרחיב... מה צריך?
תורת ארם צובה Member 24 אוקטובר 2023 #3 אושרי רביב אמר: מה צריך? לחץ כדי להרחיב... שלחתי לכם הודעה פרטית
ש שמש צדקה New member אתמול ב 19:22 #4 אם אפשר מחבילת מוסד ה"ק, ספר "בית אפרים תנינא" חלק א סימן סא סב סג, עמודים - רכד-רלא
א איש מאוד פשוט Member אתמול ב 21:33 #5 שמש צדקה אמר: אם אפשר מחבילת מוסד ה"ק, ספר "בית אפרים תנינא" חלק א סימן סא סב סג, עמודים - רכד-רלא לחץ כדי להרחיב... קובץ אחד הוא גדול מידי מצורפים עמודים ראשונים בנפרד ו 3 עמודים אחרונים יחד קבצים מצורפים אוצר החכמה_-_ בית אפרים - מהדורא תנינא - א - מרגליות, אפרים זלמן בן מנחם מאנוש__ 233.pdf אוצר החכמה_-_ בית אפרים - מהדורא תנינא - א - מרגליות, אפרים זלמן בן מנחם מאנוש__ 233.pdf 440.6 KB · צפיות: 3 אוצר החכמה_-_ בית אפרים - מהדורא תנינא - א - מרגליות, אפרים זלמן בן מנחם מאנוש__ 234.pdf אוצר החכמה_-_ בית אפרים - מהדורא תנינא - א - מרגליות, אפרים זלמן בן מנחם מאנוש__ 234.pdf 476.4 KB · צפיות: 1 אוצר החכמה_-_ בית אפרים - מהדורא תנינא - א - מרגליות, אפרים זלמן בן מנחם מאנוש__ 235.pdf אוצר החכמה_-_ בית אפרים - מהדורא תנינא - א - מרגליות, אפרים זלמן בן מנחם מאנוש__ 235.pdf 475.2 KB · צפיות: 1 אוצר החכמה_-_ בית אפרים - מהדורא תנינא - א - מרגליות, אפרים זלמן בן מנחם מאנוש__ 238...pdf אוצר החכמה_-_ בית אפרים - מהדורא תנינא - א - מרגליות, אפרים זלמן בן מנחם מאנוש__ 238...pdf 1.3 MB · צפיות: 1 אוצר החכמה_-_ בית אפרים - מהדורא תנינא - א - מרגליות, אפרים זלמן בן מנחם מאנוש__ 237.pdf אוצר החכמה_-_ בית אפרים - מהדורא תנינא - א - מרגליות, אפרים זלמן בן מנחם מאנוש__ 237.pdf 454 KB · צפיות: 1 אוצר החכמה_-_ בית אפרים - מהדורא תנינא - א - מרגליות, אפרים זלמן בן מנחם מאנוש__ 236.pdf אוצר החכמה_-_ בית אפרים - מהדורא תנינא - א - מרגליות, אפרים זלמן בן מנחם מאנוש__ 236.pdf 446.7 KB · צפיות: 1
שמש צדקה אמר: אם אפשר מחבילת מוסד ה"ק, ספר "בית אפרים תנינא" חלק א סימן סא סב סג, עמודים - רכד-רלא לחץ כדי להרחיב... קובץ אחד הוא גדול מידי מצורפים עמודים ראשונים בנפרד ו 3 עמודים אחרונים יחד