אני צריך את זה, כמובן במבט היסטורי תורני ולא של חוקרים או של נוצרים ח"ו, יש למי שהוא את זה?
מ מוח חושב Active member 14 Mar 2023 #1 אני צריך את זה, כמובן במבט היסטורי תורני ולא של חוקרים או של נוצרים ח"ו, יש למי שהוא את זה?
יצחק משען Well-known member 14 Mar 2023 #2 זכור לי שבספר מעשה צדיקים לר' אברהם כלפון סיפר באורך את כל השתלשלות הנוצרים מתקופת הצלוב ואחריו. אם יהיה באוצר החכמה אביא הנה.
זכור לי שבספר מעשה צדיקים לר' אברהם כלפון סיפר באורך את כל השתלשלות הנוצרים מתקופת הצלוב ואחריו. אם יהיה באוצר החכמה אביא הנה.
י יוסף יצחק Active member 15 Mar 2023 #3 מהספר "משיחי השקר ומתנגדיהם" המופיע ב"אוצר החכמה" קבצים מצורפים משיחי השקר ומתנגדיהם.pdf 1 MB · צפיות: 11
י יוסף יצחק Active member 15 Mar 2023 #4 יצחק משען אמר: זכור לי שבספר מעשה צדיקים לר' אברהם כלפון סיפר באורך את כל השתלשלות הנוצרים מתקופת הצלוב ואחריו. אם יהיה באוצר החכמה אביא הנה. לחץ כדי להרחיב... קבצים מצורפים מעשה צדיקים.pdf 3.3 MB · צפיות: 10
יצחק משען אמר: זכור לי שבספר מעשה צדיקים לר' אברהם כלפון סיפר באורך את כל השתלשלות הנוצרים מתקופת הצלוב ואחריו. אם יהיה באוצר החכמה אביא הנה. לחץ כדי להרחיב...
פ פשוט Well-known member 15 Mar 2023 #5 יוסף יצחק אמר: הספר "משיחי השקר ומתנגדיהם" לחץ כדי להרחיב... הקורא בספר זה צריך לבחון דבריו היטב, ולא לקבלם כתורה מסיני, בפרט שנגוע ב"אהבת ספרדים" גבוהה...
יוסף יצחק אמר: הספר "משיחי השקר ומתנגדיהם" לחץ כדי להרחיב... הקורא בספר זה צריך לבחון דבריו היטב, ולא לקבלם כתורה מסיני, בפרט שנגוע ב"אהבת ספרדים" גבוהה...
פותח הדיון פותח הדיון מ מוח חושב Active member 15 Mar 2023 #6 מודה לכולם על עזרתכם שממש עוזרת (כרגיל !)
יצחק משען Well-known member 16 Mar 2023 #7 נשמח שתשתף אותנו בתובנות שתיבנת מהספרים האלו ומנקודות שהעלית. כי לי לא היה זמן לעבור ע"ז. פשוט אמר: הקורא בספר זה צריך לבחון דבריו היטב, ולא לקבלם כתורה מסיני, בפרט שנגוע ב"אהבת ספרדים" גבוהה... לחץ כדי להרחיב... כמדומה שראיתי חוברת להרב חיים דוד אברגל בנו של הרב יורם [יש לו מכון ללימוד שחיטה וכדו'] שהאריך אודות ספר זה, אך לא קראתי דבריו
נשמח שתשתף אותנו בתובנות שתיבנת מהספרים האלו ומנקודות שהעלית. כי לי לא היה זמן לעבור ע"ז. פשוט אמר: הקורא בספר זה צריך לבחון דבריו היטב, ולא לקבלם כתורה מסיני, בפרט שנגוע ב"אהבת ספרדים" גבוהה... לחץ כדי להרחיב... כמדומה שראיתי חוברת להרב חיים דוד אברגל בנו של הרב יורם [יש לו מכון ללימוד שחיטה וכדו'] שהאריך אודות ספר זה, אך לא קראתי דבריו
ע"ה ס"ט Well-known member 17 Mar 2023 #8 פשוט אמר: הקורא בספר זה צריך לבחון דבריו היטב, ולא לקבלם כתורה מסיני, בפרט שנגוע ב"אהבת ספרדים" גבוהה... לחץ כדי להרחיב... יש לך ראיה לאהבתו?
פשוט אמר: הקורא בספר זה צריך לבחון דבריו היטב, ולא לקבלם כתורה מסיני, בפרט שנגוע ב"אהבת ספרדים" גבוהה... לחץ כדי להרחיב... יש לך ראיה לאהבתו?
ע"ה ס"ט Well-known member 17 Mar 2023 #9 יצחק משען אמר: כמדומה שראיתי חוברת להרב חיים דוד אברגל בנו של הרב יורם [יש לו מכון ללימוד שחיטה וכדו'] שהאריך אודות ספר זה, אך לא קראתי דבריו לחץ כדי להרחיב... אתה מערבב בין בנו של הרב יורם אברג'ל לרב אברג'ל ממכון "ראשית חכמה" בי-ם.
יצחק משען אמר: כמדומה שראיתי חוברת להרב חיים דוד אברגל בנו של הרב יורם [יש לו מכון ללימוד שחיטה וכדו'] שהאריך אודות ספר זה, אך לא קראתי דבריו לחץ כדי להרחיב... אתה מערבב בין בנו של הרב יורם אברג'ל לרב אברג'ל ממכון "ראשית חכמה" בי-ם.
פ פשוט Well-known member 17 Mar 2023 #10 עה סט אמר: יש לך ראיה לאהבתו? לחץ כדי להרחיב... כן, כמה וכמה, אבל הספר תלי"ת אינו נמצא אצלי, וקראתי בו לפני למעלה מ20 שנה.
עה סט אמר: יש לך ראיה לאהבתו? לחץ כדי להרחיב... כן, כמה וכמה, אבל הספר תלי"ת אינו נמצא אצלי, וקראתי בו לפני למעלה מ20 שנה.