Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
הערה: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
"המרכז למורשת מרן" שמח לבשר לציבור כי ניתן לרכוש את ספר הזכרון השנתי למרן "קובץ בית יוסף תשפ"ה - גליון נ", היו"ל לקראת יום השנה הי"א למרן רבינו עובדיה יוסף זיע"א. תוכן עניינים כאן.
חיפוש והחלפה פשוט, חפש טקסט עם קו תחתי וצבע פלוני, החלף ב"שו''ע סעיף" והטקסט שבתיבת חפש את, כדי להתמקד ניתן לחפש גם לפי סימון פסקה ורווח וזה קצת יותר מורכב, וניתן עוד יותר לשחק עם קודים כגון מאקרו או C#.
חיפוש והחלפה פשוט, חפש טקסט עם קו תחתי וצבע פלוני, החלף ב"שו''ע סעיף" והטקסט שבתיבת חפש את, כדי להתמקד ניתן לחפש גם לפי סימון פסקה ורווח וזה קצת יותר מורכב, וניתן עוד יותר לשחק עם קודים כגון מאקרו או C#.
שאלה נוספת ברשות הרב שליט'א מזכה הרבים
כאשר אני מעתיק מתורת אמת טקסט עם עיצוב המקור יש בוורד כל מיני עפרונות ומסגרות בתור תמונה
כיצד אני מסיר אותם בהוראה חד פעמית ובזריזות בקשה?
שאלה נוספת ברשות הרב שליט'א מזכה הרבים
כאשר אני מעתיק מתורת אמת טקסט עם עיצוב המקור יש בוורד כל מיני עפרונות ומסגרות בתור תמונה
כיצד אני מסיר אותם בהוראה חד פעמית ובזריזות בקשה?
אז תבחר סוג סוג ותחיל עליו סגנון, הנח את הסמן על סוג טקסט - סרגל בית > תחת קטגויירת בחר יש בחר טקסט עם עיצוב דומה - החל סגנון.
ככה יעשה לכל הסוגים הדרושים.
להגדיל תורה ולהאדירה!
אז תבחר סוג סוג ותחיל עליו סגנון, הנח את הסמן על סוג טקסט - סרגל בית > תחת קטגויירת בחר יש בחר טקסט עם עיצוב דומה - החל סגנון.
ככה יעשה לכל הסוגים הדרושים.
להגדיל תורה ולהאדירה!
אהה, כנראה קודם לא הבנתי את השאלה, אני מבין שיש ציורים עיפרון של ההערות של תורת אמת, צריך להיות מונח בזה כדי לנסות להבין מה המכנה המשותף שם, אולי יש טקסט חליפי או בחירת אובייקטים וכדו'.
המקום יהיה בעזרך!