במאמר פיו Active member 12 Mar 2024 #1 אני ממש צריך את הצילום של מה שכותב על זה הגאון הרב דוד יוסף בספרו תורת המועדים על פורים כל מה שכותב על הנושא: האם אשה מוציאה איש בקריאת מגילה. .אודה מראש לעוזרים! בבקשה לא לשלח צילומים מפוסקים אחרים וגאוני הדורות. אני מבקש ספר זה מסיבה מסוימת. ברוכים תהיו
אני ממש צריך את הצילום של מה שכותב על זה הגאון הרב דוד יוסף בספרו תורת המועדים על פורים כל מה שכותב על הנושא: האם אשה מוציאה איש בקריאת מגילה. .אודה מראש לעוזרים! בבקשה לא לשלח צילומים מפוסקים אחרים וגאוני הדורות. אני מבקש ספר זה מסיבה מסוימת. ברוכים תהיו
מורשת מרן Administrator חבר צוות 12 Mar 2024 #5 סט אמר: הוא לא נותן לעלות הוא כותב שזה גדול מידי לחץ כדי להרחיב... Compress PDF online. Same PDF quality less file size Compress PDF file to get the same PDF quality but less filesize. Compress or optimize PDF files online, easily and free. www.ilovepdf.com
סט אמר: הוא לא נותן לעלות הוא כותב שזה גדול מידי לחץ כדי להרחיב... Compress PDF online. Same PDF quality less file size Compress PDF file to get the same PDF quality but less filesize. Compress or optimize PDF files online, easily and free. www.ilovepdf.com
ס"ט Well-known member 12 Mar 2024 #7 יבורך הרב מורשת מרן קבצים מצורפים אוצר החכמה_תורת המועדים - פורים וחדש אדר - יוסף, דוד בן עובדיה_151_159_compressed.pdf אוצר החכמה_תורת המועדים - פורים וחדש אדר - יוסף, דוד בן עובדיה_151_159_compressed.pdf 2.6 MB · צפיות: 12
במאמר פיו Active member 12 Mar 2024 #8 סט אמר: ניסיתי גם לדחוס שלח לי מייל בפרטי ואשלח לך לחץ כדי להרחיב... סט אמר: יבורך הרב מורשת מרן לחץ כדי להרחיב... מורשת מרן אמר: Compress PDF online. Same PDF quality less file size Compress PDF file to get the same PDF quality but less filesize. Compress or optimize PDF files online, easily and free. www.ilovepdf.com לחץ כדי להרחיב... מודה מאוד לכם. ישלם השם שכרכם בזה ובבא. חודש טוב.
סט אמר: ניסיתי גם לדחוס שלח לי מייל בפרטי ואשלח לך לחץ כדי להרחיב... סט אמר: יבורך הרב מורשת מרן לחץ כדי להרחיב... מורשת מרן אמר: Compress PDF online. Same PDF quality less file size Compress PDF file to get the same PDF quality but less filesize. Compress or optimize PDF files online, easily and free. www.ilovepdf.com לחץ כדי להרחיב... מודה מאוד לכם. ישלם השם שכרכם בזה ובבא. חודש טוב.