ק קורסיה Moderator 3 יוני (6) 2021 #1 האם מישהו יודע אם לרב יאיר נאמן בעל ספר ברכה נאמנה יש לו כתובת מייל? אברך אחד אמר לי שיש לגר"ד יוסף קונטרס על ברכת הבמבה, מלבד מש"כ בהלכה ברורה. האם נכון הדבר?
האם מישהו יודע אם לרב יאיר נאמן בעל ספר ברכה נאמנה יש לו כתובת מייל? אברך אחד אמר לי שיש לגר"ד יוסף קונטרס על ברכת הבמבה, מלבד מש"כ בהלכה ברורה. האם נכון הדבר?
ר ראובן יוסף מיארה Well-known member 5 Jan 2022 #3 אגב הוא הוציא לאור את ספרו החדש, אתמול הוא שח לי שזה בדיוק הגיע אליו
י יער השדה Active member 5 Jan 2022 #4 ראובן יוסף מיארה אמר: אגב הוא הוציא לאור את ספרו החדש, אתמול הוא שח לי שזה בדיוק הגיע אליו לחץ כדי להרחיב... על מה הספר? כבר זמן שאני מנסה לקנות את ספרו ברכה נאמנה ולא עולה בידי.. הספר החדש הוא מהדורה חדשה של הספר ברכה נאמנה?
ראובן יוסף מיארה אמר: אגב הוא הוציא לאור את ספרו החדש, אתמול הוא שח לי שזה בדיוק הגיע אליו לחץ כדי להרחיב... על מה הספר? כבר זמן שאני מנסה לקנות את ספרו ברכה נאמנה ולא עולה בידי.. הספר החדש הוא מהדורה חדשה של הספר ברכה נאמנה?
א אברך מבני ברק Well-known member 5 Jan 2022 #5 אכן ברכה נאמנה במהדורה חדשה ומעודכנת עם הוספות ותיקונים וכו'
ר ראובן יוסף מיארה Well-known member 5 Jan 2022 #6 הוספות מרובות תפנה למחבר במייל הנ"ל ויגיד איך לרכוש
א אהרן כהן Well-known member 6 Jan 2022 #7 כמובן יש גם "שינויים", עקב מרוצת השנים שהשתנו דברים ותרכיבים וכד'.
א אהרן כהן Well-known member 7 Jan 2022 #8 מצורף מודעה של הספר קבצים מצורפים מודעה לספר במהדורה חדשה מעודכן.pdf מודעה לספר במהדורה חדשה מעודכן.pdf 446.7 KB · צפיות: 43
Z Zohar Active member 8 Jan 2022 #10 האם הספר צמוד לשיטת מרן הגר"ע זצ"ל ובנו ממשיך דרכו הראשל"צ שליט"א?