עדיין לא הגיוני.ככה כתבו בפורום אחר, וכתבו שזה כולל כל המשתמשים שנדחים מראש, ספאמ'רים.
עדיין לא הגיוני.ככה כתבו בפורום אחר, וכתבו שזה כולל כל המשתמשים שנדחים מראש, ספאמ'רים.
למה לא?עדיין לא הגיוני.
לפי הנתונים של המערכת, המספרים של מספרים שנדחו הם כמה עשרות. וגם עם הדחיות האוטומטיות לא מגיעים לפער הזה.למה לא?
כמה שנים הפורום קיים כבר?לפי הנתונים של המערכת, המספרים של מספרים שנדחו הם כמה עשרות. וגם עם הדחיות האוטומטיות לא מגיעים לפער הזה.
אין קשר לכמה שנים קיים.כמה שנים הפורום קיים כבר?
זה לא פורום חדש...
ותוסיף גם את המשתמשים שהוצאו אח"כ.
אם קיים הרבה שנים, יתכן שהיו במצטבר הרבה ספאמר'ים וכאלה שהוצאו.אין קשר לכמה שנים קיים.
נכון. אבל כתבתי לך את הנתונים.אם קיים הרבה שנים, יתכן שהיו במצטבר הרבה ספאמר'ים וכאלה שהוצאו.
טוב, מענייןמאוד.נכון. אבל כתבתי לך את הנתונים.
יש גם אלפים שלא נרשמו לפורום ועוקבים אחריו בהמוניהם.ומכיון שיש שאינם פעילים כלל אלא רק נרשמו ותו לא - השאלה היא האם ישנה ידיעה כמה חברים יש 'בפועל' כיום?
ברור!יש גם אלפים שלא נרשמו לפורום ועוקבים אחריו בהמוניהם.
את זה לא החשבתם :)
לדוגמה, בשנת 2024 היו לפורום 3 מיליון צפיות. כרבע מיליון בחודש.
אז איך אתה מסביר את הנתון הזה?כשמסירים מישהו, יורד מספר החברים
אני דוקא חושב שהמדד הכי טוב הוא מספר ההורדות של איזה מאמר או תמונה או עלון 'מעניין', שכל מי שנכנס - מעוניין לראות מה כתוב בו.
תנסה לבדוק מה מספר ההורדות הכי גבוה בפורום. כמדומני שאינו עולה על 200 [אולי אני טועה תתקן אותי]. אבל ודאי שלא מתקרב אפילו ל500 וק"ו ל1000 ובן בנו של ק"ו ל4444.
כשאתה נכנס לבית מדרש עם מאות אברכים לומדים, אתה מודד כמה יש לפי פתיחות של ספרים?אז איך אתה מסביר את הנתון הזה?
היכן כולם?
אולי מזה:אגב, אשמח לדעת מה "הלהט" אחר מידת השפעתו של הפורום.
תכתוב לנו בפרטי עוד מה אמר.אני לא מבין במה שאתם מדברים
אבל דבר אחד אני יכול להגיד שמרן רבינו יצחק דיבר איתי על הרב @מורשת מרן בגאווה ובאהבה כמו על אחד מבניו.
ואומרים רק מקצת שבחו בפניו.
ולמפורסמות אין צריך ראיה.........אני לא מבין במה שאתם מדברים
אבל דבר אחד אני יכול להגיד שמרן רבינו יצחק דיבר איתי על הרב @מורשת מרן בגאווה ובאהבה כמו על אחד מבניו.
ואומרים רק מקצת שבחו בפניו.