• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • שימו לב: ניתן לשלוח (בקובץ וורד) יישובים ומערכות בתורת מרן רבינו עובדיה יוסף זלה"ה, לקובץ בית יוסף תשפ"ו. למייל: office@moreshet-maran.com עד לחג השבועות תשפ"ה. אין התחייבות לפרסם, והרשות נתונה לערוך את הדברים לפני הפרסום. ניתן גם לשלוח מכתבים והערות על הגליונות הקודמים.

ברכות לפורום ''מורשת מרן'' מס' החברים 4.444

אגב, אשמח לדעת מה "הלהט" אחר מידת השפעתו של הפורום.
לא רציתי להגיב אבל לבקשת @לשמור ולעשות אכתוב [אע"פ שאני כבר משער מה תהיה תגובתו הקנטרנית כדרכו]

פשוט להבין איך הדברים מסתדרים. זה הכל. כשיש סתירה בין המציאות לבין מה שמפורסם זה אומר דורשני.
האמת שלא השתכנעתי מהתשובות.
כבר כתבתי שאם תעלה כאן את הנושא הכי הכי מעניין בעולם את 'כולם' [תמצא איזה ענין] ותבדוק כמה 'הורדות' יש לו - לא תמצא יותר מ200. תבדוק אותי!
האם זה נראה לך בדיקה לא אמיתית?

מה שכתבת עם בית מדרש מלא וכו' - אינו ראיה, דהא הכא חזינן דאינו 'מלא', וגם בבית מדרש כשיש 'ביקורת' כולם מגיעים.
כשיש נושא מעניין כולם או רובם לפחות. נגיד 1500 או 2000 צריכים להתעניין בנושא. הכמות הקטנה מאוד מאוד [בקושי 5 אחוז], שהיא אפילו פחות ממיעוט המצוי לדעות המחמירות - אומרת הכל.

לא רציתי להגיב אבל לבקשת @לשמור ולעשות אכתוב [אע"פ שאני כבר משער מה תהיה תגובתו הקנטרנית כדרכו]

פשוט להבין איך הדברים מסתדרים. זה הכל. כשיש סתירה בין המציאות לבין מה שמפורסם זה אומר דורשני.
האמת שלא השתכנעתי מהתשובות.
כבר כתבתי שאם תעלה כאן את הנושא הכי הכי מעניין בעולם את 'כולם' [תמצא איזה ענין] ותבדוק כמה 'הורדות' יש לו - לא תמצא יותר מ200. תבדוק אותי!
האם זה נראה לך בדיקה לא אמיתית?

מה שכתבת עם בית מדרש מלא וכו' - אינו ראיה, דהא הכא חזינן דאינו 'מלא', וגם בבית מדרש כשיש 'ביקורת' כולם מגיעים.
כשיש נושא מעניין כולם או רובם לפחות. נגיד 1500 או 2000 צריכים להתעניין בנושא. הכמות הקטנה מאוד מאוד [בקושי 5 אחוז], שהיא אפילו פחות ממיעוט המצוי לדעות המחמירות - אומרת הכל.
אוקיי.
נו ו...
נגיד שאתה צודק, מה השגת בזה?

אוקיי.
נו ו...
נגיד שאתה צודק, מה השגת בזה?
שאין כאן דבר אחד נכון.
כל מה שמרן רבינו שליט"א אומר בשיעור, הכל כולל הכל - לא נכון.
כל מה שנאמר כאן - לא נכון.
יש אך ורק אמת אחת.
אמ"ת.
וכצעקת הצעקן, אנחנו הרוווווווווווווווב.......

שימו לב !!!
האשכול התחיל בברכות ל
ותראו לאיפה הגענו...
יש כאלה שמפריע להם הברכות.
לא יכולים לראות ברכה, לפרגן גם כן, ולהמשיך הלאה.
מילא תגיד שלא יכנסו לכאן, ולפחות שלא יכתבו כאן, אבל יש להם התעוזה לכתוב, ולהשתמש בבמה כ"כ מכובדת - כדי להתנגח.
וזה ממילי דחסידותא של הרב @מורשת מרן, שמתייחס אליהם באורך רוח יתר על המידה, לפני ולפנים משורת הדין. עד שמגדישים הסאה.

שאין כאן דבר אחד נכון.
כל מה שמרן רבינו שליט"א אומר בשיעור, הכל כולל הכל - לא נכון.
כל מה שנאמר כאן - לא נכון.
יש אך ורק אמת אחת.
אמ"ת.
וכצעקת הצעקן, אנחנו הרוווווווווווווווב.......
כנראה שאני חכם, שהרי חכם עדיף מנביא, וכבר כתבתי:
לבקשת @לשמור ולעשות אכתוב [אע"פ שאני כבר משער מה תהיה תגובתו הקנטרנית כדרכו]

כנראה שאני חכם, שהרי חכם עדיף מנביא, וכבר כתבתי: לבקשת @לשמור ולעשות אכתוב [אע"פ שאני כבר משער מה תהיה תגובתו הקנטרנית כדרכו]
כדרכך להפוך את הקערה על פיה.
תפסיק לקנטר, ותתחיל להצטרף לברכות ולפירגונים!

חזור
חלק עליון