והשבת שוב קראנו "הנער איננו ואני אנה אני בא"... נקרא כצ"ל
תלמיד הרב "הצעיר ני"ו" Well-known member 22 דצמבר (12) 2024 #21 תלמיד חכמים אמר: והשבת שוב קראנו "הנער איננו ואני אנה אני בא"... לחץ כדי להרחיב... נקרא כצ"ל
פ פשוט Well-known member 22 דצמבר (12) 2024 #22 תלמיד הרב הצעיר ניו אמר: נקרא כצ"ל לחץ כדי להרחיב... קראנו כצ"ל. אמנם לא הנער איננו, אלא, הילד איננו.
תלמיד הרב הצעיר ניו אמר: נקרא כצ"ל לחץ כדי להרחיב... קראנו כצ"ל. אמנם לא הנער איננו, אלא, הילד איננו.
תלמיד הרב "הצעיר ני"ו" Well-known member 22 דצמבר (12) 2024 #23 פשוט אמר: אמנם לא הנער איננו, אלא, הילד איננו. לחץ כדי להרחיב... כונתי היתה לכך מחליה
אמונה ובטחון Well-known member 31 Jan 2025 #24 מנהיג הפלג הירושלמי הגר"ע אוירבך שליט"א שלח מכתב חיזוק למנהיג הדור רבן של ישראל רבינו יצחק יוסף שליט"א על עמדתו בנושא הגיוס נערך לאחרונה: 31 Jan 2025
מנהיג הפלג הירושלמי הגר"ע אוירבך שליט"א שלח מכתב חיזוק למנהיג הדור רבן של ישראל רבינו יצחק יוסף שליט"א על עמדתו בנושא הגיוס
מרן רבנו Well-known member 2 פברואר (2) 2025 #25 אמונה ובטחון אמר: מנהיג הפלג הירושלמי הגר"ע אוירבך שליט"א שלח מכתב חיזוק למנהיג הדור רבן של ישראל רבינו יצחק יוסף שליט"א על עמדתו בנושא הגיוס לחץ כדי להרחיב... מחכים לראותו...
אמונה ובטחון אמר: מנהיג הפלג הירושלמי הגר"ע אוירבך שליט"א שלח מכתב חיזוק למנהיג הדור רבן של ישראל רבינו יצחק יוסף שליט"א על עמדתו בנושא הגיוס לחץ כדי להרחיב... מחכים לראותו...
פותח הדיון פותח הדיון מתלמידי מרן הראש"ל Moderator 2 פברואר (2) 2025 #26 אמונה ובטחון אמר: מנהיג הפלג הירושלמי הגר"ע אוירבך שליט"א שלח מכתב חיזוק למנהיג הדור רבן של ישראל רבינו יצחק יוסף שליט"א על עמדתו בנושא הגיוס לחץ כדי להרחיב...
אמונה ובטחון אמר: מנהיג הפלג הירושלמי הגר"ע אוירבך שליט"א שלח מכתב חיזוק למנהיג הדור רבן של ישראל רבינו יצחק יוסף שליט"א על עמדתו בנושא הגיוס לחץ כדי להרחיב...