האם יש בעיה להשתמש בגוגל דרייב כשיש חסימה של נטפרי במחשב? דחוף. תודה מראש
ר ראובן בכורי Member 6 אוגוסט (8) 2024 #1 האם יש בעיה להשתמש בגוגל דרייב כשיש חסימה של נטפרי במחשב? דחוף. תודה מראש
שילה אפרהימי Moderator חבר צוות 8 אוגוסט (8) 2024 #2 לא. רק שבשביל לפרסם בציבור צריך אישור לכל קובץ. אבל בפרטי מותר חופשי.
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 9 אוגוסט (8) 2024 #3 שילה אפרהימי אמר: לא. רק שבשביל לפרסם בציבור צריך אישור לכל קובץ. אבל בפרטי מותר חופשי. לחץ כדי להרחיב... אני חושב שבמסלול "מייל בלבד" אין דרייב.
שילה אפרהימי אמר: לא. רק שבשביל לפרסם בציבור צריך אישור לכל קובץ. אבל בפרטי מותר חופשי. לחץ כדי להרחיב... אני חושב שבמסלול "מייל בלבד" אין דרייב.
שילה אפרהימי Moderator חבר צוות 9 אוגוסט (8) 2024 #4 זה כבר חסימה אישית, לא 'של נטפרי'. אה"נ בזה נראה לי שאי אפשר. אפשר תמיד להסתכל בפורום של נטפרי.
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 9 אוגוסט (8) 2024 #5 שילה אפרהימי אמר: זה כבר חסימה אישית, לא 'של נטפרי'. לחץ כדי להרחיב... לנטפרי יש 3 מסלולים. מייל בלבד, אתרים בסיסיים ואתרי חדשות. אני לא מדבר על החסימות של הקהילות אלא על החסימות הרגילות של נטפרי, שבמסלול הראשון כמדומני שאין דרייב.
שילה אפרהימי אמר: זה כבר חסימה אישית, לא 'של נטפרי'. לחץ כדי להרחיב... לנטפרי יש 3 מסלולים. מייל בלבד, אתרים בסיסיים ואתרי חדשות. אני לא מדבר על החסימות של הקהילות אלא על החסימות הרגילות של נטפרי, שבמסלול הראשון כמדומני שאין דרייב.