נ.ב. צ'אט זה מאושר בנטפרי.
מה זה הספר הנ"ל?ילקוט הטהרה
זה לקט מתוך הספר ילקוט יוסף על טהרת המשפחה שעדיין לא נדפס, ויש שם הרבה נידונים חדשים ומעניינים. עכשיו זה יצא בחוברת 250 עמודים.מה זה הספר הנ"ל?
לרגע חשבתי שאמרת ״היום״ שזה יצא ממש היום, אבל כבר בזמן הסדר זה עבר ידיים אצלינו בכולל, זה לא יצא ״היום״ ממש.זה לקט מתוך הספר ילקוט יוסף על טהרת המשפחה שעדיין לא נדפס, ויש שם הרבה נידונים חדשים ומעניינים. עכשיו זה יצא בחוברת 250 עמודים.
היכן אתה גר? [אם תרצה תכתוב לי בפרטי, נראה איך להעביר לך].
במחילה, אבל יצא אתמול. מה שיצא בתחילה היה ממש מהדורה מצומצמת שחולקה למעט ת"ח להגהה...לרגע חשבתי שאמרת ״היום״ שזה יצא ממש היום, אבל כבר בזמן הסדר זה עבר ידיים אצלינו בכולל, זה לא יצא ״היום״ ממש.
כמו כן כדאי מאוד לראות מה שכתב כבוד הראשון לציון שליט"א ללא חת ומורא בספרו החדש ילקוט הטהרה שיצא היום לאור העולם, במה שכתב שם בריש הספר בענין הבג"ץ הרשעים שונאי הדת.
ודפח"ח.
יש אולי צילום של ההקדמה הזו?
תודה רבהזה לא בהקדמה אלא במכתב שהובא בריש הספר.
בע"ה ובל"נ בהמשך היום אעלה את זה.
מעניין אז שזה הגיע עד אלינו.במחילה, אבל יצא אתמול. מה שיצא בתחילה היה ממש מהדורה מצומצמת שחולקה למעט ת"ח להגהה...
ואתמול יצא בלמעלה מאלף עותקים. עם התיקונים הנצרכים.
וגם אבי"ל מחריש...
מסחרי. מאמין שיהיה ע"ז הודעה כאן באתר מורשת מרןמעניין אז שזה הגיע עד אלינו.
עכ״פ זה יהיה מופץ באופן מסחרי או רק באופן פרטני?
האם יש למישהו בפי די אף ליושב חו"ל? נצרך לי מאד, בתודה מראשזה לקט מתוך הספר ילקוט יוסף על טהרת המשפחה שעדיין לא נדפס, ויש שם הרבה נידונים חדשים ומעניינים. עכשיו זה יצא בחוברת 250 עמודים.
היכן אתה גר? [אם תרצה תכתוב לי בפרטי, נראה איך להעביר לך].
מרן הראש"ל לא מאשר להעביר את הדיגיטלי.האם יש למישהו בפי די אף ליושב חו"ל? נצרך לי מאד, בתודה מראש
לא שווה יחס, סתם בורות, חבל שלא פתח ילקוט יוסף (שובע שמחות א עמ' שו) וראה מה שהביא ממרן החיד"א ועודבכל הבזיונות שהם מעלים ומרננים על מורנו.