פ פשוט Well-known member 22 דצמבר (12) 2024 #21 ידיעת התורה אמר: בכ"ז מעט כבוד!!! לחץ כדי להרחיב... יש הרבה מאוד! ידיעת התורה אמר: אני סבור שהוא היה יותר קרוב לקב"ה ממך!!!! לחץ כדי להרחיב... פשיטא ופשיטא! ידיעת התורה אמר: סליחה על הצורה הבוטה אבל יש גבול לזלזול!!!!!!!!! לחץ כדי להרחיב... חלילה וחס זלזול. מי אני שחלילה אזלזל במלאך הקדוש הזה. שאלתי על תוכן דבריו בלבד!
ידיעת התורה אמר: בכ"ז מעט כבוד!!! לחץ כדי להרחיב... יש הרבה מאוד! ידיעת התורה אמר: אני סבור שהוא היה יותר קרוב לקב"ה ממך!!!! לחץ כדי להרחיב... פשיטא ופשיטא! ידיעת התורה אמר: סליחה על הצורה הבוטה אבל יש גבול לזלזול!!!!!!!!! לחץ כדי להרחיב... חלילה וחס זלזול. מי אני שחלילה אזלזל במלאך הקדוש הזה. שאלתי על תוכן דבריו בלבד!
פ פשוט Well-known member 22 דצמבר (12) 2024 #22 ידיעת התורה אמר: וסתם... לגופו של ענין זה נכתב בנוסח שנועד להדגיש את חוסר מודעות לכוחה של תפילה לחץ כדי להרחיב... בסדר, אבל במחילה א"א להאניש את קוב"ה.
ידיעת התורה אמר: וסתם... לגופו של ענין זה נכתב בנוסח שנועד להדגיש את חוסר מודעות לכוחה של תפילה לחץ כדי להרחיב... בסדר, אבל במחילה א"א להאניש את קוב"ה.
י יי"ש Well-known member 23 דצמבר (12) 2024 #23 ידיעת התורה אמר: העיקר הוא שהקב"ה אישיות ברורה, חי וקיים, לחץ כדי להרחיב... פשוט אמר: ??? לחץ כדי להרחיב... יתכן כוונתו שהוא ית' מציאות ברורה. ופשוט. אבל @ידיעת התורה פעמים והאדם לא נענה ממרומים מלא יודע למה.. ומחפש דרך נכונה אצל חכם וגדול בישראל שקרוב יותר להי"ת. וכן, גם יכול להתפלל עבורו.
ידיעת התורה אמר: העיקר הוא שהקב"ה אישיות ברורה, חי וקיים, לחץ כדי להרחיב... פשוט אמר: ??? לחץ כדי להרחיב... יתכן כוונתו שהוא ית' מציאות ברורה. ופשוט. אבל @ידיעת התורה פעמים והאדם לא נענה ממרומים מלא יודע למה.. ומחפש דרך נכונה אצל חכם וגדול בישראל שקרוב יותר להי"ת. וכן, גם יכול להתפלל עבורו.
י ידיעת התורה Member 23 דצמבר (12) 2024 #24 ידיעת התורה אמר: אני לא כתבתי את זה זה הרב פינקוס! לחץ כדי להרחיב...