יצחק משען
Well-known member
מחילה בבקשה ממך אל תקטרג עכשיו זה לא הזמן כי לכל העם בשגגה, החיילים שלנו צדיקים ואהובים, מחטיאים אותם בכח ומה יעשה הבן ולא יחטאידידי ה @נאמן למרן! הקשב נא לדברי עד תומם!!
יש פסוק מפורש בתורה "ולא יראה בך ערות דבר ושב מאחריך"
זה לא סיפור או מעשה, אלא הוראת התורה מפורשות!
היעלה על הדעת שבמקום שאין יותר ממנו "יראה בך ערות דבר" שהוא הצבא המטונף ביותר בעולם בעניינים הללו (וישראל כשיורדין- יורדין עד התהום) תהיה לנו שמירה והגנה ועד כדי לבא ולומר שאנחנו צריכים אותם?
נכון, כשכל עם ישראל ישב ועסק בתורה- היו ניסים הרבה יותר גדולים, אבל ניתן לומר שהניסים נעלמו לגמרי אפ' שיש כה רבים שיושבים ולומדים?
אם זה אכן ככה- זה רק בגלל ה"שב מאחריך" כי ככה התורה"ק מעידה בעצמה! לא אני! התורה!!!!
אז אנו צריכים אותם?
איך יתכן כדבר הזה?
וחוץ מזה! אם רק ל"ו צדיקים שיש בכל דור- מגנים על הדור כולו, אז כשיש לומדי תורה- לא ק"ו הוא?
יתרה על כך! גם בדורו של חזקיהו- היה את שכנא וסיעתו שחלקו על חזקיהו בגלל חוסר ההיגיון שבמעשה חזקיהו ורק לבסוף הוכח עם מי הצדק היה...
תקטרג על הערבים הארורים ימ"ש שלבם שחור כזפת, אכזרים כמו הנאצים ויותר גרוע מהם, כי הנאצים כמעט לא נגעו בבנות ישראל [בגלל גאוותם שהם הגזע הארי] והערבים הארורים השקונו כוס התרעלה, ימחה ה' את שמם מתחת השמים ויפתח להם הוא בעצמו את שערי הגהיני גהינום והיו לחרפות ולדראון עולם
זה לא שאני חוזר בי בפסיק אחד ממה שכתבתי, אני יודע יותר ממה שכתבת לצערי, אבל לא מקטרג, והבחורים שלנו יכלאו ויסבלו ולא ילכו לצבא בעזרת ה'