• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • הודפס מחדש ע"י 'המרכז למורשת מרן' הספר "ילקוט יוסף - פורים משולש", עם מגילת אסתר בתוספת ביאורים ממנהיג הדור מרן הראש"ל שליט"א. מחיר מיוחד לזיכוי הרבים: 15 ש"ח בלבד. >> לרכישה ישירה באתר לחצו כאן

דרמה!! בחור ישיבה נעצר כעריק! האם מרן מנהיג הדור שליט"א קורא לצאת להפגנות ענק

ידידי ה @נאמן למרן! הקשב נא לדברי עד תומם!!

יש פסוק מפורש בתורה "ולא יראה בך ערות דבר ושב מאחריך"
זה לא סיפור או מעשה, אלא הוראת התורה מפורשות!

היעלה על הדעת שבמקום שאין יותר ממנו "יראה בך ערות דבר" שהוא הצבא המטונף ביותר בעולם בעניינים הללו (וישראל כשיורדין- יורדין עד התהום) תהיה לנו שמירה והגנה ועד כדי לבא ולומר שאנחנו צריכים אותם?
נכון, כשכל עם ישראל ישב ועסק בתורה- היו ניסים הרבה יותר גדולים, אבל ניתן לומר שהניסים נעלמו לגמרי אפ' שיש כה רבים שיושבים ולומדים?

אם זה אכן ככה- זה רק בגלל ה"שב מאחריך" כי ככה התורה"ק מעידה בעצמה! לא אני! התורה!!!!
אז אנו צריכים אותם?

איך יתכן כדבר הזה?

וחוץ מזה! אם רק ל"ו צדיקים שיש בכל דור- מגנים על הדור כולו, אז כשיש לומדי תורה- לא ק"ו הוא?
יתרה על כך! גם בדורו של חזקיהו- היה את שכנא וסיעתו שחלקו על חזקיהו בגלל חוסר ההיגיון שבמעשה חזקיהו ורק לבסוף הוכח עם מי הצדק היה...
מחילה בבקשה ממך אל תקטרג עכשיו זה לא הזמן כי לכל העם בשגגה, החיילים שלנו צדיקים ואהובים, מחטיאים אותם בכח ומה יעשה הבן ולא יחטא
תקטרג על הערבים הארורים ימ"ש שלבם שחור כזפת, אכזרים כמו הנאצים ויותר גרוע מהם, כי הנאצים כמעט לא נגעו בבנות ישראל [בגלל גאוותם שהם הגזע הארי] והערבים הארורים השקונו כוס התרעלה, ימחה ה' את שמם מתחת השמים ויפתח להם הוא בעצמו את שערי הגהיני גהינום והיו לחרפות ולדראון עולם
זה לא שאני חוזר בי בפסיק אחד ממה שכתבתי, אני יודע יותר ממה שכתבת לצערי, אבל לא מקטרג, והבחורים שלנו יכלאו ויסבלו ולא ילכו לצבא בעזרת ה'

גם מרן זצ"ל וגם בנו אחריו מברכים אותם ומבקרים אצלם ומחזקים אותם ומדברים על הכרת הטוב להם. בפומבי ובצנעה. ואלו דברים פשוטים.
הכל כתוב כבר:
וכי אני אינני סובר שצריך הכרת הטוב למי שבדרך הטבע מבין שעושה את מה שהוא צריך לעשות למעני?! ובפרט כאשר הדברים נשמעים להם
עדיף לכתוב חחח ולגמור מהסיפור. חבל מאוד.

אבל שנאו אותם גם שם וכל מי שטיפה מכיר היסטוריה רואה כמה וכמה וכמה צרות (מילה קטנה מידי בכדי להכיל נהרות של דם ויגון) הערבים עשו ליהודים עוד לפני שהרצל חלם להיוולד.
שנאו? שנאו! נכון.
אבל
בלעדיהם היית עכשיו יושב במרתף עם שקי חול בחלון.
?

נערך לאחרונה:
הכל כתוב כבר:
זהו שאצלך אתה מוסיף את הנשמעים להם ולכן הוספתי "בפומבי ובצנעה"!
עדיף לכתוב חחח ולגמור מהסיפור. חבל מאוד.
תכתוב ותגמור. אני ממשיך איתך רק בשביל שמישהו לא יטעה אחריך בטעות
שנאו? שנאו! נכון.
אבל

?
מה? ?
בדרך הטבע, אם לא היה לך חיילים שנמצאים עכשיו (ממש עכשיו כשאתה בספה בבית או משהו כזה) בכמה וכמה חזיתות - אתה היית (או אתמול או היום או מחר או מחרתיים, מתי שיעלה להם) צריך לשבת במרתף ולהתפלל וכו

מחילה בבקשה ממך אל תקטרג עכשיו זה לא הזמן כי לכל העם בשגגה, החיילים שלנו צדיקים ואהובים, מחטיאים אותם בכח ומה יעשה הבן ולא יחטא
תקטרג על הערבים הארורים ימ"ש שלבם שחור כזפת, אכזרים כמו הנאצים ויותר גרוע מהם, כי הנאצים כמעט לא נגעו בבנות ישראל [בגלל גאוותם שהם הגזע הארי] והערבים הארורים השקונו כוס התרעלה, ימחה ה' את שמם מתחת השמים ויפתח להם הוא בעצמו את שערי הגהיני גהינום והיו לחרפות ולדראון עולם
זה לא שאני חוזר בי בפסיק אחד ממה שכתבתי, אני יודע יותר ממה שכתבת לצערי, אבל לא מקטרג, והבחורים שלנו יכלאו ויסבלו ולא ילכו לצבא בעזרת ה'
חוצב להבות אש!...

מילה בסלע!

א. אתה בהחלט צריך את המדינה ואת החיילים. בלעדיהם היית עכשיו יושב במרתף עם שקי חול בחלון וקורא תהילים שהפורעים הערבים לא יבחינו בך.
ב. זה לא סותר בכלל שיש עליהם המון בקורת, ואני לא חושב לרגע שזה הוא הצבא האידאלי למדינה יהודית.
ג. זה גם לא סותר בכלל שהעברות מרעות לעולם ושעברה אחת מטה את הכף ואת העולם כולו לכף חובה ועוד.

אז מרן וכל הגדולים הם שכנא וסיעתו שחולקים עליך שליט"א ירום הודו?
איזה עוד רב אתה צריך שישכנע אותך ויסביר לך שצריך הרבה הכרת הטוב לחיילים?
אתה אפילו לא מקשיב למה שהם אומרים ומה שאתה עצמך אומר.
הם לא אומרים שלא צריך חיילים, אבל הסיבה שלה אנחנו צריכים חיילים היא בגלל הפריצות הנוראית שקורית בארץ הזו.

אתה אפילו לא מקשיב למה שהם אומרים ומה שאתה עצמך אומר.
הם לא אומרים שלא צריך חיילים, אבל הסיבה שלה אנחנו צריכים חיילים היא בגלל הפריצות הנוראית שקורית בארץ הזו.
אני בהחלט מקשיב ואני טוען שהסיבה שלה אנחנו צריכים חיילים היא בגלל זה שעכשיו אתה יושב פה ומקליד ולא לומד תורה. אתה יודע כמה זה חמור? ה' ישמור. בטח כשאתה מכיר את אלוקיך. (אהה דברנו על פריצות, ושב מאחריך? לך תעשה סיבוב קצר ברבי עקיבא אי אי אי החרדים האלה)
אני כמובן מתכוון בציניות. באותה מידה שאתה לא תולה בעוון שלך אל תתחיל להאשים אחרים בצרות שלך. אא"כ גילו לך בחזיון לילה את חשבונות שמים למה הגאולה מתעכבת. אלפי שנים כולם מצפים כולם מתפללים כולם מייחלים לניק אנונימי בפורום כלשהו שיגלה להם את סיבת הגלות.
מה תגיד עצם העובדה שאנחנו בגלות לא מחייבת חיילים? יכול להיות. אם ההסדר הזה שאנחנו נמצאים בארץ אויב עם צרות ורדיפות ופרעות, העיקר שאין צבא ציוני טובה בעיניך - בכבוד. תתכבד ותעבור לארץ אחרת.

ניהדר אנפין לנידון דידן
מכיון שכמה בחורים אצלינו קיבלו צו גיוס פניתי לארגון נפלא שנקרא "נותנים גב" ושאלתי אותם מה עושים?
וענו לי שבפועל אין מה לעשות, רק צריך לדעת איך לקדם את פני הרעה, ולכן לא מתייחסים לשום צב גיוס ששלחו הצבא, ואם הם מצלצלים לא עונים להם בכלל לא טוב ולא רע כי הם מקליטים כל מה שעונים להם ומציגים אח"כ במשפט, אלא להשתדל לנתק את השיחה כמה שיותר מהר בלי לתת להם שום מידע, וזהו ממש כדברי רבינו יצחק לקרוע את הצב ולזרוק אותו בבלוע בלי להשאיר ממנו זכר, ואפריון נמטיה למיודעי משכבר הימים הגרב"צ אבא שאול שליט"א שהיה לי הפתעה נעימה לראותו ולשומעו הערב שחיזק את הקו הזה בתוקף.
מי שרוצה את הטל' שלהם שיפנה אלי באופן פרטי ואמסור לו בשמחה [כדי שלא יתנכלו אליהם, ולכן מי שלא מוכר לי לא יקבל]
עוד נקודה חשובה, השבוע חילקו דף לימי השובבי"ם מרבינו יצחק שליט"א ושם כתב ממש כדברים שכתבתי בעניותי לעיל וכן הרה"ג @עופר אליהו דמגיאן ושאר החברים שליט"א שאין צורך בהרבה חיילים ולא בקצת, דבלאו הכי אם כל הערבים מסביב יתאספו עלינו ח"ו לא יועיל שום כמות של חיילים שתהיה להצילנו מידם, וכל ההצלה שיש כעת זה רק בזכות לומדי התורה ולא בזכות הצבא! ודפח"ח. ומשום מה לא ראיתי שהפיצו דף זה כאן ובמיילים.

קצת אני לא מבין מה זה הפשקוילים שזורקים ברחובות על אריה דרעי שהוא מסכים ל50% גיוס, וכי אין מועצת חכמי התורה ונשיא בראשה שאומר בצורה ברורה שלא יהיה כדבר הזה בשום אופן?

חזור
חלק עליון