יוסף דוד
Well-known member
יש כבר יותר ממאות!הייתי מבטל את המנוי, אבל מה יעזור אם אחד יעשה את זה לבד, צריכים לפחות כמה מאות יחד
כפי הידוע לי הם סופגים ביטולים על בסיס יומי!!
יש כבר יותר ממאות!הייתי מבטל את המנוי, אבל מה יעזור אם אחד יעשה את זה לבד, צריכים לפחות כמה מאות יחד
למה?!רבותי.. אתם נסחפים...
אלו התוצאות שהזהרנו מפניהם:מי שעוכב אחרי עיתון הדרך בשנה אחרונה לא יכול שלא לשים לב איך דוחים כל פעם קצת את מרן הראש''ל שליט''א לפינה ואת זה אני אומר לפני מה שהיה היום בעיתון היומי וגם לפני שישי כהן אמר זאת באופן פומבי מאז פטירת הגר''ש בעדני זצוק''ל את מי שהם מנסים לדחוף בכוח זה הרב סאלים שמאז שפתאום החליטו לקראו לו בתואר מו''ר ואת שאר רבני המרביצי [לשעבר] וכן לא מפספסים כל שבוע את הרב זעפרני כמובן שיכול להיות ששבועות לא נראה תמונה אחת של מרן שליט''א אפ' שאין מצב שלא היה הרב נוכח באיזה כנס כזה או אחר אבל אותם רבני המרביצי כל שבוע ושבוע יחי ההבדל הגדול
תנוח דעתך, ש"ס תמיד נסקרת בחסר.אלו התוצאות שהזהרנו מפניהם:
סקר השבועי של 'מעריב' ומכון 'לזר מחקרים' מתפרסם כמידי יום שישי. ממנו עולה כי לו הבחירות היו נערכות היום (שישי), הליכוד היא המפלגה הגדולה, אך אין לה ממשלה.
וזו חלוקת המושבים בכנסת: 'הליכוד' בראשות בנימין נתניהו עם 22 מנדטים, 'המחנה הממלכתי' בראשות בני גנץ עם 20 מנדטים, 'יש עתיד' בראשות יאיר לפיד, מטפסת למקום השלישי עם 15 מנדטים, אחריה 'ישראל ביתנו' בראשות אביגדור ליברמן שממשיכה להישאר יציבה עם מספר דו ספרתי – 14 מנדטים.
מפלגת 'עוצמה יהודית' בראשות איתמר בן גביר, מתחזקת ובריצה עצמאית משיגה 10 מנדטים בכנסת ה-26, מפלגת ש"ס בראשות אריה דרעי חווה היחלשות של שני מנדטים ויורדת ל-9 חברי כנסת. מפלגת 'הדמוקרטים' בראשותו של יאיר גולן, זוכה ל-9 מנדטים, עוד בטרם נודע הרכב הרשימה.
עד עכשיו היא נסקרה על 10-11...תנוח דעתך, ש"ס תמיד נסקרת בחסר.
לא יודע, אני לא עוקב אחרי סקרים, וסקרים לא מעניינים אותי כלל.עד עכשיו היא נסקרה על 10-11...
עכשיו התחיל החסר??