מורשת מרן Administrator חבר צוות 3 מאי (5) 2022 #1 האם באוצר החכמה קיים הספר "איסור והיתר" הישן של מרן הראשון לציון, שלא היה אז בשם "ילקוט יוסף" אלא רק איסור והיתר. יש שם מספר עמודים שאין במהדורה החדשה, ואני צריך אותם בדחיפות.
האם באוצר החכמה קיים הספר "איסור והיתר" הישן של מרן הראשון לציון, שלא היה אז בשם "ילקוט יוסף" אלא רק איסור והיתר. יש שם מספר עמודים שאין במהדורה החדשה, ואני צריך אותם בדחיפות.
מורשת מרן Administrator חבר צוות 3 מאי (5) 2022 #3 לשמור ולעשות אמר: יש, איזה עמודים צריך? לחץ כדי להרחיב... ייש"כ. כמות גדולה, מעמוד קלד עד רפב. מרן שליט"א אמר לי להדפיס בשביל הכולל...
לשמור ולעשות אמר: יש, איזה עמודים צריך? לחץ כדי להרחיב... ייש"כ. כמות גדולה, מעמוד קלד עד רפב. מרן שליט"א אמר לי להדפיס בשביל הכולל...
ל לשמור ולעשות Well-known member 3 מאי (5) 2022 #4 בשמחה לכבודו. קבצים מצורפים איסור והיתר רעד-רפב.PDF איסור והיתר רעד-רפב.PDF 865.5 KB · צפיות: 8 איסור והיתר רנד-רעג.PDF איסור והיתר רנד-רעג.PDF 2 MB · צפיות: 1 איסור והיתר רלד-רנג.PDF איסור והיתר רלד-רנג.PDF 2.1 MB · צפיות: 3 איסור והיתר ריד-רלג.PDF איסור והיתר ריד-רלג.PDF 2.1 MB · צפיות: 1 איסור והיתר קצד-ריג.PDF איסור והיתר קצד-ריג.PDF 2.1 MB · צפיות: 1 איסור והיתר קעד-קצג.PDF איסור והיתר קעד-קצג.PDF 2 MB · צפיות: 2 איסור והיתר קנד-קעג.PDF איסור והיתר קנד-קעג.PDF 2.1 MB · צפיות: 1 איסור והיתר קלד-קנג.PDF איסור והיתר קלד-קנג.PDF 2 MB · צפיות: 4 איסור והיתר - שער.png 608.2 KB · צפיות: 10