מישהו יודע איך להשיג חובות הלבבות בקלות פידיאף שער הבטחון לב טוב ועדיף בטקסט רק לב טוב של שער זה?
יוסף דהן Well-known member 7 יולי (7) 2022 #1 מישהו יודע איך להשיג חובות הלבבות בקלות פידיאף שער הבטחון לב טוב ועדיף בטקסט רק לב טוב של שער זה?
נ נוריאל Well-known member 8 יולי (7) 2022 #5 יוסף דהן אמר: מישהו יודע איך להשיג חובות הלבבות בקלות פידיאף שער הבטחון לב טוב ועדיף בטקסט רק לב טוב של שער זה? לחץ כדי להרחיב... קבצים מצורפים חובת הלבבות שער הבטחון עם פירוש לב טוב.pdf 4.4 MB · צפיות: 20
יוסף דהן אמר: מישהו יודע איך להשיג חובות הלבבות בקלות פידיאף שער הבטחון לב טוב ועדיף בטקסט רק לב טוב של שער זה? לחץ כדי להרחיב...
נ נוריאל Well-known member 8 יולי (7) 2022 #7 abc123 אמר: @נוריאל אתה מדהים. אשריך. לחץ כדי להרחיב... תודה רבה, רק אציין שלא סרקתי את זה(אם כי בחפץ לב הייתי סורק) אלא פעם הורדתי את זה מהרשת.(והיום האתר שהורדתי ממנו חסום).
abc123 אמר: @נוריאל אתה מדהים. אשריך. לחץ כדי להרחיב... תודה רבה, רק אציין שלא סרקתי את זה(אם כי בחפץ לב הייתי סורק) אלא פעם הורדתי את זה מהרשת.(והיום האתר שהורדתי ממנו חסום).
A abc123 Well-known member 10 יולי (7) 2022 #9 נוריאל אמר: תודה רבה, רק אציין שלא סרקתי את זה(אם כי בחפץ לב הייתי סורק) אלא פעם הורדתי את זה מהרשת.(והיום האתר שהורדתי ממנו חסום). לחץ כדי להרחיב... אתה תמיד מוצא את מה שצריך. אשריך.
נוריאל אמר: תודה רבה, רק אציין שלא סרקתי את זה(אם כי בחפץ לב הייתי סורק) אלא פעם הורדתי את זה מהרשת.(והיום האתר שהורדתי ממנו חסום). לחץ כדי להרחיב... אתה תמיד מוצא את מה שצריך. אשריך.
א אהרן כהן Well-known member 10 יולי (7) 2022 #10 מי שרוצה את המייל של המו"ל של החובות הלבבות לב טוב הוא: 6271784@gmail.com והטלפון: 0533138719