ע"ה ס"ט
Well-known member
מ
מאת?כעת משדר בקול חי (עד השעה 9:00)
שיעור מיוחד על הלכות יום הכיפורים
מאת?כעת משדר בקול חי (עד השעה 9:00)
שיעור מיוחד על הלכות יום הכיפורים
ברורמאת?
המייל שם זה המייל של הרב לאו??????אנוכי מבקש | הראש"ל הגר"ד יוסף בפניה לרבני הקהילות
ערב יום הכיפורים התשפ"ה, כשנה לאחר פרוץ המלחמה הקשה שגבתה קורבנות רבים, כשנה לאחר חטיפת מאות יהודים מבתיהם לצרה ולשביה, מרן הראשון לציון הגר"ד יוסף שליט"א בפניה לרבני ישראל ורבני הקהילות להעתיר בתפילה למען אחינו החטופים בעת פתיחת ההיכל לפני תפילת 'כל נדרי'.
אנוכי מבקש | הראש"ל הגר"ד יוסף בפניה לרבני הקהילות
מרן הראשון לציון הגר"ד יוסף שליט"א בפניה לרבני ישראל ורבני הקהילות להעתיר בתפילה למען אחינו החטופיםwww.ktr.org.il
היא עיר גדולה לאלוקים?
כן!
הכוונה שהעיר במהותה לאלוקים, וזה שבפועל המציאות אחרת, זה לא שולל אותה מלהיות עיר לאלוקים
זאת ועוד, כוונתו שהיא עיר שהרב יגאל ע"י הזיכוי הרבים שלו והחזרה בתשובה, יהפוך אותה לעיר אלוקים...
חוץ מזה, לשיטתך ירושלים היא גם לא עיר אלוקים.... הרי עומד הפרוץ על המרובה, ויש שם הרבה יותר חילונים וערבים מיהודים שומרי תורה ומצוות, שלא לדבר על הר הברית ששעולים ילכו בו...
גם לשיטתך, איך ירושלים נקראת "עיר הקודש"...
לי לא קשיא לפי כל האמור...
ילהס"ת אם גרעה מנינוה.ערבים חתולים וכלבים אינם נספרים. ולכן בירושלים יש רוב שומרי תורה ומצוות ב"ה
!!!!!?????
יישר כח!במהלך הוויכוחים עם הגרחי"ד אברג'ל מנתיבות הגיע מרן הראשון לציון הגר"ד יוסף שליט"א לבית מדרשו זה היה בתאריך ה' בתמוז תשפ"ד האחרון במהלך הביקור בירך הרב חיד"א על הגר"ד שהחיינו ושלחק מחכמתו בשם ומלכות בערך בדקה 6 מרן הראשון לציון שליט"א בתגובה על הברכה "אני לא מסכים שיברכו עלי" "אני מבקש שלא יברכו עלי" "באמת אני מבקש שלא יברכו" עוד סיפר מרן הראשון לציון שליט"א על עמיתו הגאון הגדול רבי יהודה דרעי זצוק"ל (שזה היה יומים אחרי פטירתו). וסיפר דברים נפלאים ומייוחדים.
מי ששם לב מרן שליט"א ענה אמן על ברכת שהחיינו אבל על שחלק מחכמתו לא ענהבמהלך הוויכוחים עם הגרחי"ד אברג'ל מנתיבות הגיע מרן הראשון לציון הגר"ד יוסף שליט"א לבית מדרשו זה היה בתאריך ה' בתמוז תשפ"ד האחרון במהלך הביקור בירך הרב חיד"א על הגר"ד שהחיינו ושלחק מחכמתו בשם ומלכות בערך בדקה 6 מרן הראשון לציון שליט"א בתגובה על הברכה "אני לא מסכים שיברכו עלי" "אני מבקש שלא יברכו עלי" "באמת אני מבקש שלא יברכו" עוד סיפר מרן הראשון לציון שליט"א על עמיתו הגאון הגדול רבי יהודה דרעי זצוק"ל (שזה היה יומים אחרי פטירתו). וסיפר דברים נפלאים ומייוחדים.
אפשר להדפיס ולתלות בסוכה כי כתוב כל הזכיות שמורות וכו'תמונה לסוכה של הראשונים לציון לבית משפחת יוסף... שתפו והפיצו...
הצג קובץ מצורף 26276
אני לא בטוח שמותר להשתמש בתמונה זו לתלייה בסוכה מבלי רשותו של מרן הראשון לציון הגאון רבי דוד יוסף שליט"א...תמונה לסוכה של הראשונים לציון לבית משפחת יוסף... שתפו והפיצו...
זה תמונה אמיתית או פוטושופ?תמונה לסוכה של הראשונים לציון לבית משפחת יוסף... שתפו והפיצו...
הצג קובץ מצורף 26276
פוטשופ גם של הרב יצחק זה פושטשפזה תמונה אמיתית או פוטושופ?
הוא מדבר על הגלימה והמצנפתפוטשופ גם של הרב יצחק זה פושטשפ
התמונה שלהם היא הירוקה? כי יש בה תמונה של מו"ר ז''ל.בסוכה יש תמונה של האיגוד של הרב זעפרני, אבל בעל הבית השלים ליד עם תמונה גדולה של מרן זיע"א...
איני רואה בה אף תמונה ירוקה.התמונה שלהם היא הירוקה? כי יש בה תמונה של מו"ר ז''ל.