יוסף דהן Well-known member 10 אפריל 2023 #1 קיבלתי מהמחבר ידי כהן חיבורו הבא ב''ה אוצר ההגדה על דיני ליל הסדר מי שמעונין לקבלו בקובץ וורד או פידיאף ע''מ להעיר ולהאיר למטרת יגדיל תורה ויאדירה (וכן הל' שבת הטמנה ושי''ח) אוכל לשלוח לו ישר כח
קיבלתי מהמחבר ידי כהן חיבורו הבא ב''ה אוצר ההגדה על דיני ליל הסדר מי שמעונין לקבלו בקובץ וורד או פידיאף ע''מ להעיר ולהאיר למטרת יגדיל תורה ויאדירה (וכן הל' שבת הטמנה ושי''ח) אוכל לשלוח לו ישר כח
ר רבינו Well-known member 11 אפריל 2023 #2 אשמח מאד תכתוב לי את המייל שלך כאן אהיה איתך בקשר בפרטי...
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 11 אפריל 2023 #3 רבינו אמר: אשמח מאד תכתוב לי את המייל שלך כאן אהיה איתך בקשר בפרטי... לחץ כדי להרחיב... בברכה והצלחה zicuy.harabim26@gmail.com
רבינו אמר: אשמח מאד תכתוב לי את המייל שלך כאן אהיה איתך בקשר בפרטי... לחץ כדי להרחיב... בברכה והצלחה zicuy.harabim26@gmail.com
יוסף דהן Well-known member 11 אפריל 2023 #4 רבינו אמר: אשמח מאד תכתוב לי את המייל שלך כאן אהיה איתך בקשר בפרטי... לחץ כדי להרחיב... מלבד בנימין שהעלה תוכל גם באלו ליצור עמי דהן יוסי <y0556787656@gmail.com>, 3083yossidahan@gmail.com
רבינו אמר: אשמח מאד תכתוב לי את המייל שלך כאן אהיה איתך בקשר בפרטי... לחץ כדי להרחיב... מלבד בנימין שהעלה תוכל גם באלו ליצור עמי דהן יוסי <y0556787656@gmail.com>, 3083yossidahan@gmail.com