אשמח לדעת אם יש בתי דפוס שעושים הדפסת קונטרסים בכמויות קטנות? תודה
מולסון Active member 20 יוני (6) 2022 #1 אשמח לדעת אם יש בתי דפוס שעושים הדפסת קונטרסים בכמויות קטנות? תודה
ע"ה ס"ט Well-known member 23 יוני (6) 2022 #3 קונטרסים כמעט כל בית דפוס מדפיס בכמויות קטנות. לא בתי הדפוס של ספרים, אלא בתי הדפוס השכונתיים.
אושרי רביב Well-known member 23 יוני (6) 2022 #4 אתה צריך בית דפוס דיגיטלי יש את דפוס "שווה". בהחלט שווה...
פותח הדיון פותח הדיון מולסון Active member 23 יוני (6) 2022 #5 אני מאזור ירושלים. אני מחפס בית דפוס שמדפיס כמות קטנה של קונטרסים עם כריכה מסודרת וטובה. תודה רבה
פותח הדיון פותח הדיון מולסון Active member 23 יוני (6) 2022 #7 עדיף כריכה חמה. אבל גם סיכות זה טוב מאוד.
א אברך מבני ברק Well-known member 24 יוני (6) 2022 #8 בבני ברק יש דפוס דף- מולה בקרית הרצוג שמדפיס אפי 1
ע"ה ס"ט Well-known member 24 יוני (6) 2022 #9 יש את "בית הדפוס" ברח' כנפי נשרים, בית דפוס איכותי מאוד, מחירים נוחים, ומנוהל ע"י משפחה חרדית, והנייר ללא חשש חילול שבת.
יש את "בית הדפוס" ברח' כנפי נשרים, בית דפוס איכותי מאוד, מחירים נוחים, ומנוהל ע"י משפחה חרדית, והנייר ללא חשש חילול שבת.
ע"ה ס"ט Well-known member 24 יוני (6) 2022 #11 מולסון אמר: תודה רבה. עזרתם לי מאוד. לחץ כדי להרחיב... תעדכן איפה הדפסת.