אכן אפשר להקטין אותה או להעביר אותה.שורה ב: פרסומת רחבה.
אפשר ללחוץ על x ולסגור את זה.שורה ג: הצעת הכנסת ספרים לאוצר החכמה.
לא מופיע אצלי, אולי בגלל שאפשר ללחוץ על x.שורה ד: שליחת קבצים לקונ' בית יוסף.
היה מפריע פחות אם זה היה בצד.שורה ה: בחן את עצמך.
ואפשר לומר שזה חלק מהפורום ג״כ.שורה ו: חיפוש בפורום.
שווה להתאמץ! שווה להשקיע!כל זה יותר מגלילת עמוד!
איזו התקפה.לא הבנתי כלום, אף אחד לא משלם אגורה כדי להיכנס לפורום, והפורום הזה לא עובד על טעינה סולארית, ואין לרב אוזן דוד מליונר, חייבים כסף כדי להתקיים, אז תגידו תודה שלא קופץ לכם פרסומת על כל העמוד במשך כמה שניות עד שתדעו אותה בעל פה כנהוג באתרים אחרים, וכנהוג גם ברדיו החרדי שכמעט מעולם לא קרה שפתחתי ולא נפלתי על פרסומות שהמשיכו עד שסיימתי הנסיעה
אז בבקשה או שתשימו כמה כסף שהפורום מצפה להרויח מהמודעות הללו, או שתבחרו באופציה השניה
(לא הבנתי כלום) אני חושב אחרת, אף אחד לא משלם (אגורה) כסף כדי להיכנס לפורום, (והפורום הזה לא עובד על טעינה סולארית) והפורום הזה לא ממומן בחינם, ואין לרב אוזן דוד מליונר, חייבים כסף כדי להתקיים, (אז תגידו תודה) בואו נודה שלא קופץ (לכם) לנו פרסומת על כל העמוד במשך כמה שניות עד (שתדעו) שנדע אותה בעל פה כנהוג באתרים אחרים, וכנהוג גם ברדיו החרדי שכמעט מעולם לא קרה שפתחתי ולא נפלתי על פרסומות שהמשיכו עד שסיימתי הנסיעה
(אז בבקשה או שתשימו כמה כסף שהפורום מצפה להרויח מהמודעות הללו, או שתבחרו באופציה השניה) בואו נודה שבמקום שנצטרך לממן בעצמנו את הפורום הזה, נבחר באופציה השנייה שזה המצב הנוכחי.
תודה נשמה על העזרה, אני חושב שכשלמדתי עברית ותחביר עדיין לא פגשת את המלאך בבטן אמךאיזו התקפה.
בוא ננסה לנסח אחרת.
אחי, זה רק מדאגה לזולת, נטו.תודה נשמה על העזרה, אני חושב שכשלמדתי עברית ותחביר עדיין לא פגשת את המלאך בבטן אמך
ועליך אני קורא @החש בראשו יעסוק בתורה
ראית את תגובתי? ב׳ פריטים מהרשימה שהבאת אפשר להוריד בלחיצה על x.בפורומים אחרים - סליחה שאני אומר - הרבה יותר כיף לי הכניסה הראשונית.
לא לקחתי בחשבון כשבחרתי בשם הזה, כמה פעמים יכתבו לי את זה...ועליך אני קורא @החש בראשו יעסוק בתורה
כן. אבל מה עם אחרים?ראית את תגובתי? ב׳ פריטים מהרשימה שהבאת אפשר להוריד בלחיצה על x.
ואגב גם אחרי האיקסים עדיין יש אותה פרסומת פעמיים, ממש מפריע.האמינו לי אני יודע היאך להסתדר, את טובתו של הפורום אני מבקש.
תבדוק אם אולי הדפדפן שלך על הגדלה יותר מדי. אצלי אחרי שמורידים את הפריטים הנוספים זה סביר ביותר.כן. אבל מה עם אחרים?
המספר שלי 11, אז זה בכלל לא רלוונטי.אינני עושה זאת כי זה קטן מדי למספר המשקפיים שלי
צ"ל @מורשת מרןאני באתי עם הצעת ייעול לפורום @בנימין לוריא.
מרוב שהרב לוריא דואג לפורום זה נראה כאילו בנימין הוא מורשת מרןצ"ל @מורשת מרן
בדיוק. באמת מסור בכל כחו, והסבלנות? בכלל!מרוב שהרב לוריא דואג לפורום זה נראה כאילו בנימין הוא מורשת מרן