• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • שימו לב: ניתן לשלוח (בקובץ וורד) יישובים ומערכות בתורת מרן רבינו עובדיה יוסף זלה"ה, לקובץ בית יוסף תשפ"ו. למייל: office@moreshet-maran.com עד לחג השבועות תשפ"ה. אין התחייבות לפרסם, והרשות נתונה לערוך את הדברים לפני הפרסום. ניתן גם לשלוח מכתבים והערות על הגליונות הקודמים.

החלק העליון של הפורום ממש מציק

כנהוג גם ברדיו החרדי שכמעט מעולם לא קרה שפתחתי ולא נפלתי על פרסומות שהמשיכו עד שסיימתי הנסיעה
על זה באה ההערה, כחרדי מצוי לא נוח להיות בתחושה של "אתר" אינטרנטי. בכניסה לפורום מעוניינים חלק מהציבור להרגיש יותר ככניסה לביהמ"ד.

אמנם תשובתך ברורה שצריך את זה למען המימון (וצ"ע על אחרים שלא צריכים? ויתכן שלמימון שאר פעולות מורשת מרן, ולא למען הפורום עצמו). רק ראוי שידעו לכמה אנשים זה מציק, כדי לדעת לתמרן נכון ובהצלחה!

בברכה ובהודאה [ללא שמץ קינטור כלל וכלל]

בכניסה לפורום מעוניינים חלק מהציבור להרגיש יותר ככניסה לביהמ"ד.
הכולל שלי נמצא בבית מדרש, ומגיעים כל מיני אינשי לפרסם על הדפסת ספרים, אירועים וקורסים תורניים וכיו״ב, ומדפיסים על הקירות מחוץ לביהמ״ד. האם ההרגשה שלי בכניסה לכולל צריכה להיות שונה . . . ?
(דווקא שמתי לב שהורידו את אחד הפרסומות בפורום)

גם לי מאוד מפריע (העניין של הפרסומות), אולי אפשר לעשות פרסומות צד.
או לעשות פרסומת, עם אפשרות של X לביטול, וכך מודעה זו לא מופיעה יותר לאותו משתמש.

נערך לאחרונה על ידי מנחה:
הכולל שלי נמצא בבית מדרש, ומגיעים כל מיני אינשי לפרסם על הדפסת ספרים, אירועים וקורסים תורניים וכיו״ב, ומדפיסים על הקירות מחוץ לביהמ״ד. האם ההרגשה שלי בכניסה לכולל צריכה להיות שונה . . . ?
(דווקא שמתי לב שהורידו את אחד הפרסומות בפורום)
זהו, שבכולל שלי משתדלים למעט גם בזה... וגם שהפרסומות העיקריות (גם על לוח המודעות!!) תהיינה בלימוד. וזה אכן אוירה אחרת.

ועוי"ל בכמה אנפי... [דשאני הכא, שהרי באמת הוא רשת אינט' וע"כ צריך להרבות בתחושת הכולל, משא"כ בכולל שהוא באמת כולל גמור... ואכמ"ל וד"ל...]

חזור
חלק עליון