היכן יש מכתב דרך לימוד בכוללים מאת הראש"ל?
ישיבישער של מרן Well-known member 1 אוגוסט (8) 2024 #2 יוסף חיים הלוי אמר: היכן יש מכתב דרך לימוד בכוללים מאת הראש"ל? לחץ כדי להרחיב... עיין בספר 'אגרות השקפה ומוסר' למרן רבינו הראש"ל שליט"א
יוסף חיים הלוי אמר: היכן יש מכתב דרך לימוד בכוללים מאת הראש"ל? לחץ כדי להרחיב... עיין בספר 'אגרות השקפה ומוסר' למרן רבינו הראש"ל שליט"א
אושרי רביב Well-known member 1 אוגוסט (8) 2024 #3 אם כבר עוררו, אני בדיוק מחפש את מה שראיתי בעבר בספר הנ"ל, שכתב לגבי מבחנים בכוללים. שכולל בלא מבחנים מושב זקנים... איפה זה כתוב שם?
אם כבר עוררו, אני בדיוק מחפש את מה שראיתי בעבר בספר הנ"ל, שכתב לגבי מבחנים בכוללים. שכולל בלא מבחנים מושב זקנים... איפה זה כתוב שם?
דבק בתורת מרן Well-known member 1 אוגוסט (8) 2024 #4 מכתב שהועלה כאן בעבר בהצלחה קבצים מצורפים הרב יצחק יוסף - דרך לימוד לאברך.pdf 54.2 KB · צפיות: 59
תלמיד הרב "הצעיר ני"ו" Well-known member 1 אוגוסט (8) 2024 #5 אם כת"ר צריך לפרסם בכולל שלו עדיף שתבקש ישירות מהלשכה
ה העברי Active member 1 אוגוסט (8) 2024 #6 אוסיף, הייתי אצל מרן שליט"א לפני כ-3 שבועות ואמר לי: אברכים צריכים להיבחן ברבנות, זה מדרבן ! וחשוב!
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 1 אוגוסט (8) 2024 #7 אושרי רביב אמר: אם כבר עוררו, אני בדיוק מחפש את מה שראיתי בעבר בספר הנ"ל, שכתב לגבי מבחנים בכוללים. שכולל בלא מבחנים מושב זקנים... איפה זה כתוב שם? לחץ כדי להרחיב... אם יעזור לך, ראה (כאן) וכאן.
אושרי רביב אמר: אם כבר עוררו, אני בדיוק מחפש את מה שראיתי בעבר בספר הנ"ל, שכתב לגבי מבחנים בכוללים. שכולל בלא מבחנים מושב זקנים... איפה זה כתוב שם? לחץ כדי להרחיב... אם יעזור לך, ראה (כאן) וכאן.
יוסף דהן Well-known member 9 ספטמבר (9) 2024 #8 יוסף חיים הלוי אמר: היכן יש מכתב דרך לימוד בכוללים מאת הראש"ל? לחץ כדי להרחיב... בהקדמה לשלחן המערכת ח''א תחת הכותרת דרך הלימוד לאברכים יש גם צרור מכתבים בהקדמה לאשר השיב ח''ב של הרב אושרי אך הקובץ גדול מדי מי שרוצה ישלח לי מיל - נערך לאחרונה: 9 ספטמבר (9) 2024
יוסף חיים הלוי אמר: היכן יש מכתב דרך לימוד בכוללים מאת הראש"ל? לחץ כדי להרחיב... בהקדמה לשלחן המערכת ח''א תחת הכותרת דרך הלימוד לאברכים יש גם צרור מכתבים בהקדמה לאשר השיב ח''ב של הרב אושרי אך הקובץ גדול מדי מי שרוצה ישלח לי מיל -