מורשת מרן Administrator חבר צוות 27 ספטמבר (9) 2023 #1 הייתי במכירת אתרוגים, שההכשר שלה הוא של הרב פרנקל. מישהו מכיר? אמרו לי הציבור שמה שהוא מאוד מפורסם...
הייתי במכירת אתרוגים, שההכשר שלה הוא של הרב פרנקל. מישהו מכיר? אמרו לי הציבור שמה שהוא מאוד מפורסם...
פ פשוט Well-known member 28 ספטמבר (9) 2023 #2 יש שם פרטי? היה דיין חשוב בעדה החרדית בשם הרב נפתלי הירצקא פרנקל, אבל אם אני זוכר נכון הוא שחל"ח.
י ישועה ורחמים Well-known member 28 ספטמבר (9) 2023 #5 זה משהו מוזר, פתאום לקראת סוכות נוצרים כל מיני כשרויות ופיקוחים למיניהם עם כל מיני שמות עדה מסויימת
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 28 ספטמבר (9) 2023 #6 ישועה ורחמים אמר: זה משהו מוזר, פתאום לקראת סוכות נוצרים כל מיני כשרויות ופיקוחים למיניהם עם כל מיני שמות עדה מסויימת לחץ כדי להרחיב... נ"ל שפשוט אז אתה שומע עליהם. אני לא חושב שהייתי מכיר את הרב בראנדסדארפער אם לא היה לו כשרות על ההדסים...
ישועה ורחמים אמר: זה משהו מוזר, פתאום לקראת סוכות נוצרים כל מיני כשרויות ופיקוחים למיניהם עם כל מיני שמות עדה מסויימת לחץ כדי להרחיב... נ"ל שפשוט אז אתה שומע עליהם. אני לא חושב שהייתי מכיר את הרב בראנדסדארפער אם לא היה לו כשרות על ההדסים...