פ פשוט Well-known member 5 אפריל 2023 #2 ב2 השורות האחרונות כתוב, בשם בד"ץ שארית ישראל, כי לאוכלים קטניות המוצר כשר לכתחילה
זעיר אנפין Active member 5 אפריל 2023 #3 לא כתוב פשוט אמר: ב2 השורות האחרונות כתוב, בשם בד"ץ שארית ישראל, כי לאוכלים קטניות המוצר כשר לכתחילה לחץ כדי להרחיב... לא. כתוב שאיגוד החרדים מאשרו, וגוף זה אינו מוכר ע”י הרבנות הראשית.
לא כתוב פשוט אמר: ב2 השורות האחרונות כתוב, בשם בד"ץ שארית ישראל, כי לאוכלים קטניות המוצר כשר לכתחילה לחץ כדי להרחיב... לא. כתוב שאיגוד החרדים מאשרו, וגוף זה אינו מוכר ע”י הרבנות הראשית.
פ פשוט Well-known member 5 אפריל 2023 #4 זעיר אנפין אמר: לא כתוב לא. כתוב שאיגוד החרדים מאשרו, וגוף זה אינו מוכר ע”י הרבנות הראשית. לחץ כדי להרחיב... אצלי כתוב
זעיר אנפין אמר: לא כתוב לא. כתוב שאיגוד החרדים מאשרו, וגוף זה אינו מוכר ע”י הרבנות הראשית. לחץ כדי להרחיב... אצלי כתוב
A abc123 Well-known member 5 אפריל 2023 #5 אז זה רק עניין פרוצודלי. אבל שארית ישראל כן לקחו אחריות לאוכלי קטניות?
פ פשוט Well-known member 5 אפריל 2023 #6 abc123 אמר: אז זה רק עניין פרוצודלי. אבל שארית ישראל כן לקחו אחריות לאוכלי קטניות? לחץ כדי להרחיב... לכאורה
abc123 אמר: אז זה רק עניין פרוצודלי. אבל שארית ישראל כן לקחו אחריות לאוכלי קטניות? לחץ כדי להרחיב... לכאורה
יוסף דהן Well-known member 7 אפריל 2023 #7 סט אמר: הצג קובץ מצורף 8053 לחץ כדי להרחיב... בכותרת של השרשור יותר מדויק לכתוב ללא כשרות לפסח לכוא'?
סט אמר: הצג קובץ מצורף 8053 לחץ כדי להרחיב... בכותרת של השרשור יותר מדויק לכתוב ללא כשרות לפסח לכוא'?
ס"ט Well-known member 7 אפריל 2023 #8 יוסף דהן אמר: בכותרת של השרשור יותר מדויק לכתוב ללא כשרות לפסח לכוא'? לחץ כדי להרחיב... אכן כן, אך כרגע אני לא יכול לשנות, אולי אחד מחברי הצוות יעשה זאת.
יוסף דהן אמר: בכותרת של השרשור יותר מדויק לכתוב ללא כשרות לפסח לכוא'? לחץ כדי להרחיב... אכן כן, אך כרגע אני לא יכול לשנות, אולי אחד מחברי הצוות יעשה זאת.
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 7 אפריל 2023 #9 סט אמר: אכן כן, אך כרגע אני לא יכול לשנות, אולי אחד מחברי הצוות יעשה זאת. לחץ כדי להרחיב... בוצע.
ע"ה ס"ט Well-known member 6 מאי (5) 2024 #10 ראו עוד: אתם אוכלים עוגיות פפושדו בפסח? אפשר להוציא קונטרס "פפושדו בהלכה ובאגדה" forum.moreshet-maran.com
ראו עוד: אתם אוכלים עוגיות פפושדו בפסח? אפשר להוציא קונטרס "פפושדו בהלכה ובאגדה" forum.moreshet-maran.com