סי' תמ"ז ס"ה בית יוסף ושו"ע צריך ביאור נרחב, אשמח לעזרה אם למישהו יש סיכום ג"כ אשמח תודה
אלמוג טלולקר Active member 13 פברואר (2) 2024 #1 סי' תמ"ז ס"ה בית יוסף ושו"ע צריך ביאור נרחב, אשמח לעזרה אם למישהו יש סיכום ג"כ אשמח תודה
ד דוד א Well-known member 13 פברואר (2) 2024 #2 אם אני זוכר נכון יש בשו"ת קול אליהו (טופיק) ביאור נרחב על בית יוסף זה, כל מונח לי משנים עברו.
פותח הדיון פותח הדיון אלמוג טלולקר Active member 13 פברואר (2) 2024 #3 דוד א אמר: אם אני זוכר נכון יש בשו"ת קול אליהו (טופיק) ביאור נרחב על בית יוסף זה, כל מונח לי משנים עברו. לחץ כדי להרחיב... תודה ראיתי את זה רק אשמח שמישהו יוכל לשלוח לי או לצלם מאוצר החכמה - שאלה כ"ג
דוד א אמר: אם אני זוכר נכון יש בשו"ת קול אליהו (טופיק) ביאור נרחב על בית יוסף זה, כל מונח לי משנים עברו. לחץ כדי להרחיב... תודה ראיתי את זה רק אשמח שמישהו יוכל לשלוח לי או לצלם מאוצר החכמה - שאלה כ"ג
א אליאב צוף Well-known member 13 פברואר (2) 2024 #4 אלמוג טלולקר אמר: תודה ראיתי את זה רק אשמח שמישהו יוכל לשלוח לי או לצלם מאוצר החכמה - שאלה כ"ג לחץ כדי להרחיב... מה צריך
אלמוג טלולקר אמר: תודה ראיתי את זה רק אשמח שמישהו יוכל לשלוח לי או לצלם מאוצר החכמה - שאלה כ"ג לחץ כדי להרחיב... מה צריך
פותח הדיון פותח הדיון אלמוג טלולקר Active member 13 פברואר (2) 2024 #5 אליאב צוף אמר: מה צריך לחץ כדי להרחיב... תודה רבה לך - שו"ת קול אליהו (טופיק) שאלה כ"ג אם יש עוד אברכים שסיכמו זאת או שיכולים לעזור אשמח
אליאב צוף אמר: מה צריך לחץ כדי להרחיב... תודה רבה לך - שו"ת קול אליהו (טופיק) שאלה כ"ג אם יש עוד אברכים שסיכמו זאת או שיכולים לעזור אשמח