האם מישהו מחו"ר הפורום שליט"א יודע איזה ספר מרן שליט"א מביא איתו לשיעור השבועי
נ נשיא מועצת רה"י Member 19 אפריל 2023 #1 האם מישהו מחו"ר הפורום שליט"א יודע איזה ספר מרן שליט"א מביא איתו לשיעור השבועי
ה הרב יוסף חיים אוהב ציון Active member 19 אפריל 2023 #2 משנ"ב עם הדבקות שמדביק בתוך הס' כאשר ראיתי כשהייתי אצלו בביתו בימים עברו.
פותח הדיון פותח הדיון נ נשיא מועצת רה"י Member 19 אפריל 2023 #3 הרב יוסף חיים אוהב ציון אמר: משנ"ב עם הדבקות שמדביק בתוך הס' כאשר ראיתי כשהייתי אצלו בביתו בימים עברו. לחץ כדי להרחיב... יש"כ רק לא הבנתי מה הכוונה הדבקות - הדבקות של מה
הרב יוסף חיים אוהב ציון אמר: משנ"ב עם הדבקות שמדביק בתוך הס' כאשר ראיתי כשהייתי אצלו בביתו בימים עברו. לחץ כדי להרחיב... יש"כ רק לא הבנתי מה הכוונה הדבקות - הדבקות של מה
פותח הדיון פותח הדיון נ נשיא מועצת רה"י Member 20 אפריל 2023 #5 הרב יוסף חיים אוהב ציון אמר: מתוך ספריו היקרים. לחץ כדי להרחיב... יקרים מאוד אפילו הייתי אומר. רק מה הכוונה הדבקות עוד לא הבנתי [האם הכוונה להדבקות של צילומים מספריו?]
הרב יוסף חיים אוהב ציון אמר: מתוך ספריו היקרים. לחץ כדי להרחיב... יקרים מאוד אפילו הייתי אומר. רק מה הכוונה הדבקות עוד לא הבנתי [האם הכוונה להדבקות של צילומים מספריו?]
פותח הדיון פותח הדיון נ נשיא מועצת רה"י Member 20 אפריל 2023 #7 הרב יוסף חיים אוהב ציון אמר: כן. לחץ כדי להרחיב... האם יש למרן שליט"א ענין מיוחד בכך שספריו יהיו רק כהדבקה - כלומר מדוע לא מספריו עצמם וכו'
הרב יוסף חיים אוהב ציון אמר: כן. לחץ כדי להרחיב... האם יש למרן שליט"א ענין מיוחד בכך שספריו יהיו רק כהדבקה - כלומר מדוע לא מספריו עצמם וכו'
מורשת מרן Administrator חבר צוות 20 אפריל 2023 #9 נשיא מועצת רהי אמר: יקרים מאוד אפילו הייתי אומר. רק מה הכוונה הדבקות עוד לא הבנתי [האם הכוונה להדבקות של צילומים מספריו?] לחץ כדי להרחיב... ראשי פרקים של השיעור...
נשיא מועצת רהי אמר: יקרים מאוד אפילו הייתי אומר. רק מה הכוונה הדבקות עוד לא הבנתי [האם הכוונה להדבקות של צילומים מספריו?] לחץ כדי להרחיב... ראשי פרקים של השיעור...
פותח הדיון פותח הדיון נ נשיא מועצת רה"י Member 20 אפריל 2023 #10 הרב יוסף חיים אוהב ציון אמר: כב' ישאל אותו לחץ כדי להרחיב... הייתי אומר שזה לא בדיוק מסתדר לי... הרב יוסף חיים אוהב ציון אמר: לא קשה לתפוס אותו לחץ כדי להרחיב... נו באמת. אז מה כן קשה מידי אולי
הרב יוסף חיים אוהב ציון אמר: כב' ישאל אותו לחץ כדי להרחיב... הייתי אומר שזה לא בדיוק מסתדר לי... הרב יוסף חיים אוהב ציון אמר: לא קשה לתפוס אותו לחץ כדי להרחיב... נו באמת. אז מה כן קשה מידי אולי