דרשות חתם סופר לז' אדר תקעד תודה
ה ה' תמיד אוהב אותי New member 6 Jan 2025 #2 HebrewBooks.org 21252 חתם סופר - דרשות - חלק א -- סופר, משה בן שמואל, 1762-1839 Over 40,000 Seforim/Hebrew books for Free in PDF Format. Rambam, Shas, Meforshim in text format. beta.hebrewbooks.org
HebrewBooks.org 21252 חתם סופר - דרשות - חלק א -- סופר, משה בן שמואל, 1762-1839 Over 40,000 Seforim/Hebrew books for Free in PDF Format. Rambam, Shas, Meforshim in text format. beta.hebrewbooks.org
ב בשורות טובות Well-known member 14 פברואר (2) 2025 #3 אשמח אם מישהו יוכל להעלות לי תשובה משו"ת הר הכרמל יו"ד סי' כה לגבי ברכת הטבילה תודה רבה תזכו למצוות
פ פשוט Well-known member 16 פברואר (2) 2025 #4 בשורות טובות אמר: אשמח אם מישהו יוכל להעלות לי תשובה משו"ת הר הכרמל יו"ד סי' כה לגבי ברכת הטבילה תודה רבה תזכו למצוות לחץ כדי להרחיב... מצורף קבצים מצורפים שות הר הכרמל יורה דעה סימן כה.pdf 1.1 MB · צפיות: 4
בשורות טובות אמר: אשמח אם מישהו יוכל להעלות לי תשובה משו"ת הר הכרמל יו"ד סי' כה לגבי ברכת הטבילה תודה רבה תזכו למצוות לחץ כדי להרחיב... מצורף
ס ס"ט הקטן Member 16 פברואר (2) 2025 #5 פשוט אמר: @ס"ט הקטן מחילה ביקשו יורה דעה וכבודך העלה אורח חיים. ויורה דעה כבר העליתי למעלה לחץ כדי להרחיב... תקלה טכנית
פשוט אמר: @ס"ט הקטן מחילה ביקשו יורה דעה וכבודך העלה אורח חיים. ויורה דעה כבר העליתי למעלה לחץ כדי להרחיב... תקלה טכנית
ב בשורות טובות Well-known member 16 פברואר (2) 2025 #6 פשוט אמר: מצורף לחץ כדי להרחיב... תודה רבה עזרת לי מאוד מאוד ללמוד את התשובה הזו זה עמל התורה
נ ניר כהן Well-known member 16 פברואר (2) 2025 #7 הערת אגב תמיד אומרים [שיגרא דלישניה] להוריד מאתר זה. הורדה מקול הלשון. וכדו' וכאן נקטו לשון העלאה הלוא דבר הוא?
הערת אגב תמיד אומרים [שיגרא דלישניה] להוריד מאתר זה. הורדה מקול הלשון. וכדו' וכאן נקטו לשון העלאה הלוא דבר הוא?
א אהרן כהן Well-known member 16 פברואר (2) 2025 #8 ניר כהן אמר: הערת אגב תמיד אומרים [שיגרא דלישניה] להוריד מאתר זה. הורדה מקול הלשון. וכדו' וכאן נקטו לשון העלאה הלוא דבר הוא? לחץ כדי להרחיב... לא קשיא, הא מעיקרא והא השתא. כלומר בתחילה 'מורידים' מאוצר החכמה, ולאחר מכן 'מעלים' לפורום דנן.
ניר כהן אמר: הערת אגב תמיד אומרים [שיגרא דלישניה] להוריד מאתר זה. הורדה מקול הלשון. וכדו' וכאן נקטו לשון העלאה הלוא דבר הוא? לחץ כדי להרחיב... לא קשיא, הא מעיקרא והא השתא. כלומר בתחילה 'מורידים' מאוצר החכמה, ולאחר מכן 'מעלים' לפורום דנן.