• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

העלון החדש של הרב יעקב סיני שליט"א!

amit26

Well-known member
בשורה טובה תדשן עצם.. אחרי הרבה זמן שזה היה בתכנון , תהילות לאל יתברך העלון יוצא לדרך !
על הרב עצמו כמובן לא צריך להרחיב , שמו הולך לפניו.. (מי שלא מכיר, הרב שליט"א נשוי לנכדת של מרן ומרן אהב אותו מאוד ואמר שהוא כמו נכד בשבילו. והרב שליט"א מפיץ את תורת מרן ברדיו,בשיעורים,ובכל דרך אפשרית. ועכשיו גם ב"ה, בעלון החדש)
בשלב הנוכחי העלון יכלול שכתוב של פינת ההלכה היומית - 5 דק' הלכה למעשה, שמשודרת ברדיו 'קול ברמה'
מומלץ בחום להדפיס לשבת, הלכות אקטואליות לפי השבוע שחלף.
קישור לדרייב העלונים, מתעדכן כל שבוע:
https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1N_rNk1_KAIr1D-gaE8Sh9ZUc2u38Ez_u
(לקבלה של העלון כל שבוע- פרטים בעלון)

קבצים מצורפים

נערך לאחרונה:
בשורה טובה תדשן עצם.. אחרי הרבה זמן שזה היה בתכנון , תהילות לאל יתברך העלון יוצא לדרך !
על הרב עצמו כמובן לא צריך להרחיב , שמו הולך לפניו.. (מי שלא מכיר, הרב שליט"א נשוי לנכדת של מרן ומרן אהב אותו מאוד ואמר שהוא כמו נכד בשבילו. והרב שליט"א מפיץ את תורת מרן ברדיו,בשיעורים,ובכל דרך אפשרית. ועכשיו גם ב"ה, בעלון החדש)
בשלב הנוכחי העלון יכלול שכתוב של פינת ההלכה היומית - 5 דק' הלכה למעשה, שמשודרת ברדיו 'קול ברמה'

הקובץ משום מה גדול מידי להעלאה באתר,אז בינתיים ניתן לראות ולהוריד בקישור לדרייב. אבל אשמח אם מישהו יוכל לעזור איך לעקוף את זה איכשהוא,כדי שאוכל לעדכן כאן כל שבוע את העלון
כבודו עורך גם את העלון הזה?

כבודו עורך גם את העלון הזה?
אני לא חושב שאני ראוי להקרא עורך אפילו.. בעלון של הרה"ג שי עובד שליט"א אני באמת קצת משקיע ומסדר, בעלון כאן בגלל שזו פינת רדיו,אני סה"כ מעביר לAI (באתר הנפלא אלף בוט תמלול,מומלץ בחום שהיד סולדת בו..) וקצת מסדר וזהו. מעביר לרב שליטא ,הוא מוסיף מראי מקומות וכו', ומעביר לאשתי שהיא המעצבת הגרפית ויש עלון . אני באמת לא עושה הרבה בעלון הזה
אבל אם השאלה היא לצורך הארות והערות אשמח מאוד לשמוע!

קישור לאלף בוט- https://alef-bot.top/

נערך לאחרונה:
אבל אם השאלה היא לצורך הארות והערות אשמח מאוד לשמוע!
כן השאלה לצורך הארה
ההארה היא: יישר כח גדול, יגדיל תורה ויאדיר!

נ.ב. אתה יכול לשלוח כל שבוע את העלון למייל של אתר "תורה אחת" ושם יכניסו את כל העלונים לאתר : contact@email.tora1.com

כן השאלה לצורך הארה
ההארה היא: יישר כח גדול, יגדיל תורה ויאדיר!

נ.ב. אתה יכול לשלוח כל שבוע את העלון למייל של אתר "תורה אחת" ושם יכניסו את כל העלונים לאתר : contact@email.tora1.com

תודה רבה ממש! זה בסדר לשלוח גם את העלון של הרה"ג שי עובד שליט"א לשם?

יישר כח גדול,
ד"ת של הרב יעקב סיני ידועים בבהירותם באופן מיוחד מאד.
אגב כך האם ישנה כתובת מייל שאפשר לשלוח שאלות לרב ולקבל תשובה ערוכה ומבוססת ממקורת ההלכה בגמ' ובראשו עד ההלכה למעשה,
זה מאד מאד יועיל לי.

יישר כח גדול,
ד"ת של הרב יעקב סיני ידועים בבהירותם באופן מיוחד מאד.
אגב כך האם ישנה כתובת מייל שאפשר לשלוח שאלות לרב ולקבל תשובה ערוכה ומבוססת ממקורת ההלכה בגמ' ובראשו עד ההלכה למעשה,
זה מאד מאד יועיל לי.
תודה רבה
לא ידוע לי על כתובת כזו,אולי תנסו דרך מספר הטלפון שמופיע בעלון, אולי יהיו לו יותר פרטים בנושא כזה

הקובץ משום מה גדול מידי להעלאה באתר,אז בינתיים ניתן לראות ולהוריד בקישור לדרייב. אבל אשמח אם מישהו יוכל לעזור איך לעקוף את זה איכשהוא,כדי שאוכל לעדכן כאן כל שבוע את העלון
המרת פי די אף לתמונה

עדיף שזה יהיה על 4 עמודים כך יהיה אפשר להדפיס בבית בצורה של חוברת!

חזור
חלק עליון