בימים האחרונים יצאנו לפסק זמן קצר, כדי לעשות בדק בית וחשבון נפש כיצד הפורום יוכל להגיע לנקיות גדולה יותר בעניין כבוד חכמים, בעקבות תקלה שקרתה, חרף הצעדים וההגבלות שננקטו בעבר. כעת בסיעתא דשמיא, לאחר היוועצות עם דעת תורה, הגענו למתווה שבע"ה יהיה לתועלת לכולנו, להיות בפורום נקי יותר, בו יוכלו הרבנים הגאונים שליט"א מכלל המגזרים לדון בדברי תורה, כדרכה של תורה, ללא חשש של היכשלות חלילה בכבוד חכמים. הנהלים הוחמרו, וננקטו גם פעולות טכניות לשם כך. ואנו שמחים לבשר על פתיחת הפורום בחזרה במתכונתו החדשה. תיתכן אולי אי נוחות קטנה, אבל הרווח הוא של כולנו: פורום נקי וזך! כאן המקום לבקש מהציבור לשים יותר לב על כפתור הדיווח שבכל הודעה, ולדווח על תוכן שלדעתם אינו מתאים, ובפרט בתוכן ישן (שאולי חרף ההגבלות הישנות נשאר בטעות). אנו תקווה שבע"ה נזכה להיות מחכמי ארץ ישראל שנוחים זה לזה בהלכה, ולהגדיל תורה ולהאדירה בדרך התורה אשר דרכיה דרכי נועם וכל נתיבותיה שלום. ונסיים בתודה לכל הפונים בתקופה הזו, ושלחו את חיזוקיהם. תודה על האיכפתיות והשותפות, בע"ה יחד נמשיך להגדיל את בית המדרש הדיגיטלי הנוכחי, אשר מביא ברכה לרבבות אלפי ישראל. חזקו ואמצו!
וואי וואי מכל מקום עדיין יש השתדלות בתחום הזה או שכבר נגמר העניין תורה רבהיש בארכיון של קול ישראל.
לא הצלחנו לבינתיים להוציא את זה מהם...
יש בארכיון של קול ישראל.
@מנהל ראשי אני מנסה לשלוח לך הודעה פרטית עם טלפון של אדם שאולי יוכל לעזור בענין, אבל האתר אינו נותן, נא שלח לי הודעה פרטית ואשיב לך את שמו ומספר הטלפון שלו, ושכמ"היש בארכיון של קול ישראל.
לא הצלחנו לבינתיים להוציא את זה מהם...
בזמנו היה ארגון בשם "נר למאה" שמכר את כל ההקלטות (גם מאסטרים) של כל הדרשנים לחברת התקליטים נועם הפקות, והכל הלך לאיבוד.כדאי לדעת בפרט לתשומת לב החכמים כאן שמתמללים את שיעורי רבינו עובדיה שיש אנשים רבים שיש להם קסטות של רבינו שהם עדיין לא מוכנים לשחרר את הקסטות האלה, כמו הרב שלמה זביחי [שבזמנו טען שלא הכל אפשר לתת ואולי שינה דעתו] וכן חסדי נעמי [שאומר שלא יודע איפה זה] ועוד כמה חברות של הקסטות האלה שכעת שכחתי שמם, ואשרי למי שיגאל את החומר הזה ויוציאהו לאור עולם
אולי תפעל בעצמך בעניין...@מנהל ראשי אני מנסה לשלוח לך הודעה פרטית עם טלפון של אדם שאולי יוכל לעזור בענין, אבל האתר אינו נותן, נא שלח לי הודעה פרטית ואשיב לך את שמו ומספר הטלפון שלו, ושכמ"ה
החמצנו השעה, שחל"ח.אולי תפעל בעצמך בעניין...
אם יורשה לשאול במי מדובר. כי יש יהודי בבלי רב פעלים מירושלים שעובד על להעתיק קסטות של מרן וכפי הנראה עומד לסיים עד סוף החורף.החמצנו השעה, שחל"ח.
מענין, גם לי ידוע על יהודי כזה, שעבדתי איתו על איסוף הקלטות של מרן, ובעז"ה יצא באונקיי מסודר על סדר השו"ע, במחיר עלות האונקיי בלבד.אם יורשה לשאול במי מדובר. כי יש יהודי בבלי רב פעלים מירושלים שעובד על להעתיק קסטות של מרן וכפי הנראה עומד לסיים עד סוף החורף.
איפה אפשר להשיג?מענין, גם לי ידוע על יהודי כזה, שעבדתי איתו על איסוף הקלטות של מרן, ובעז"ה יצא באונקיי מסודר על סדר השו"ע, במחיר עלות האונקיי בלבד.
השאלה האם זה אותו אחד. הוא זכה בפרס הראש"ל.
א"א להשיג עדיין, כשיצא יהיה על זה פרסום.איפה אפשר להשיג?
אתה יודע עם הקלטות תוכנית הרדיו הנ"ל שם? אם אתה לא יודע ואתה מכירו אולי תברר מולו?מענין, גם לי ידוע על יהודי כזה, שעבדתי איתו על איסוף הקלטות של מרן, ובעז"ה יצא באונקיי מסודר על סדר השו"ע, במחיר עלות האונקיי בלבד.
השאלה האם זה אותו אחד. הוא זכה בפרס הראש"ל.
בודקים הכל.אתה יודע עם הקלטות תוכנית הרדיו הנ"ל שם? אם אתה לא יודע ואתה מכירו אולי תברר מולו?