ראה כאן מדקה 47 ואילך
י יענקב New member 26 Mar 2021 #2 הרב אלישיב נולד בשנת תרע, ועלה לארץ בשנת תרפד, אחרי שהארץ נכבשה מידי הטורקים בשנת תרעח.... ואז גם סוריה נכבשה, בקיצור הסיפור לא היה.....
הרב אלישיב נולד בשנת תרע, ועלה לארץ בשנת תרפד, אחרי שהארץ נכבשה מידי הטורקים בשנת תרעח.... ואז גם סוריה נכבשה, בקיצור הסיפור לא היה.....
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 6 אוגוסט (8) 2023 #3 רבי שלמה אלישיב זיע"א מחבר הספר 'בעל הלשם' קרא לנכדו בעת הברית בשם 'יוסף שלום' אלישיב זצ"ל, על שם הבן איש חי חכם יוסף חיים זיע"א 'יוסף', והשם הנוסף 'שלום' על שם הרש"ש הקדוש זיע"א.
רבי שלמה אלישיב זיע"א מחבר הספר 'בעל הלשם' קרא לנכדו בעת הברית בשם 'יוסף שלום' אלישיב זצ"ל, על שם הבן איש חי חכם יוסף חיים זיע"א 'יוסף', והשם הנוסף 'שלום' על שם הרש"ש הקדוש זיע"א.
יעקב יעקב Active member 6 אוגוסט (8) 2023 #4 מוישי סט אמר: ראה כאן מדקה 47 ואילך לחץ כדי להרחיב... מה רואים פה?
פ פשוט Well-known member 6 אוגוסט (8) 2023 #5 יעקב יעקב אמר: מה רואים פה? לחץ כדי להרחיב... בענייני הקבלת פני רבו, תחנון והפטרה כשיש חתן...
יעקב יעקב Active member 6 אוגוסט (8) 2023 #6 פשוט אמר: בענייני הקבלת פני רבו, תחנון והפטרה כשיש חתן... לחץ כדי להרחיב... ואיך זה קשור לכותרת הפוסט?
פשוט אמר: בענייני הקבלת פני רבו, תחנון והפטרה כשיש חתן... לחץ כדי להרחיב... ואיך זה קשור לכותרת הפוסט?
פ פשוט Well-known member 6 אוגוסט (8) 2023 #7 יעקב יעקב אמר: ואיך זה קשור לכותרת הפוסט? לחץ כדי להרחיב... באמת שאין לי מושג, גם אני תמה כתמיהת מר שליט"א.
יעקב יעקב אמר: ואיך זה קשור לכותרת הפוסט? לחץ כדי להרחיב... באמת שאין לי מושג, גם אני תמה כתמיהת מר שליט"א.
אושרי רביב Well-known member 6 אוגוסט (8) 2023 #8 פשוט אמר: באמת שאין לי מושג, גם אני תמה כתמיהת מר שליט"א. לחץ כדי להרחיב... הקישור הוחלף. בהתחלה היה קישור אחר...
פשוט אמר: באמת שאין לי מושג, גם אני תמה כתמיהת מר שליט"א. לחץ כדי להרחיב... הקישור הוחלף. בהתחלה היה קישור אחר...
צ ציון ש Well-known member 6 אוגוסט (8) 2023 #9 אושרי רביב אמר: הקישור הוחלף. בהתחלה היה קישור אחר... לחץ כדי להרחיב... ועדין לא קשור