בשורות טובות
Well-known member
מה הפורום גורם ללחץ חברתי?נראה שמי שיש לו אינטרס לקדם מישהו ללווין, דואג לפרסם כאן את שמו, וכך נותן איזה הכרח להזמין אותו.
ספק אם מי שמזמין רואה את הפורום הזה
מה הפורום גורם ללחץ חברתי?נראה שמי שיש לו אינטרס לקדם מישהו ללווין, דואג לפרסם כאן את שמו, וכך נותן איזה הכרח להזמין אותו.
מרן שליט"א מאוד מעריך אותו.שמעתי שהפוסק הגאון רבי עמרם פריד אמור להיות שבוע הבא
קורה ולפעמים גם מזמיןמה הפורום גורם ללחץ חברתי?
קורה ולפעמים גם מזמין
היח"ץ השתלט על כל פינה.
כבר נכתב כאן רבות אודות הקישקושים בהרבה מהדיווחים כאן.אני כבר מתחיל להביע אי אמון בדיווחים שמגיעים באשכול הזה. כי לא נראה שזה באמת יוצא כמו שמפרסמים, לכל הפחות בחלק ניכר מהשבועות.
נראה שמי שיש לו אינטרס לקדם מישהו ללווין, דואג לפרסם כאן את שמו, וכך נותן איזה הכרח להזמין אותו.
אני כבר מתחיל להביע אי אמון בדיווחים שמגיעים באשכול הזה. כי לא נראה שזה באמת יוצא כמו שמפרסמים, לכל הפחות בחלק ניכר מהשבועות.
נראה שמי שיש לו אינטרס לקדם מישהו ללווין, דואג לפרסם כאן את שמו, וכך נותן איזה הכרח להזמין אותו.
כבר נכתב כאן רבות אודות הקישקושים בהרבה מהדיווחים כאן.
יש למישהו ידיעה ברורה מי יהיה בעזרת ה' הרב המקדים במוצאי שבת הקרוב, יש לי נפ"מ?
תודה
אפשר לבדוק את זה בעצמך בקלותמישהו אמר לי שהוא שאל את ר' עמרם פריד והוא אמר שזה לא נכון.
אין דרכו של מרן שליט"א להביא רבנים בגיל הזה שאין להם תפקיד רישמימישהו אמר לי שהוא שאל את ר' עמרם פריד והוא אמר שזה לא נכון.
אני דברתי המון בלימוד עם הגר"ע פריד, הוא ת"ח בקנה מידה עצום, בקי בראשונים ואחרונים סימנים וסעיפים. וכן ספרי שו"ת. לא סתם מרן שליט"א מאוד מחבב אותו.יש לו תלמידים רבים בסדר גודל הזה שהיו יכולים לדבר ועדיין לא הוזמנו
הנה זה מתחיל.ת"ח מופלג מביתו של מרן שליט"א אמר לי שהגר"ע פריד יהיה הפוסק של הדור הבא.
דיברתי לפני כמה ימים עם מישהו שנמצא איתו בחדר (ראה כאן) והיום הוא אמר לי שהוא אמר לו.אפשר לבדוק את זה בעצמך בקלות
פשוט להתקשר לבית ההוראה שלו ולשאול.
אז כנראה מה שכתבו כאן שהגר"ע פריד יהיה הרב המקדים, זה רק כדי ליצור לחץ חברתי להביא אותו...דיברתי לפני כמה ימים עם מישהו שנמצא איתו בחדר (ראה כאן) והיום הוא אמר לי שהוא אמר לו.
אני לא בא לדון עליו ספציפית, וח"ו מלהרהר אחרי ת"ח.אני דברתי המון בלימוד עם הגר"ע פריד, הוא ת"ח בקנה מידה עצום, בקי בראשונים ואחרונים סימנים וסעיפים. וכן ספרי שו"ת. לא סתם מרן שליט"א מאוד מחבב אותו.
ת"ח מופלג מביתו של מרן שליט"א אמר לי שהגר"ע פריד יהיה הפוסק של הדור הבא.