Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
הערה: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
שימו לב: ניתן לשלוח (בקובץ וורד) יישובים ומערכות בתורת מרן רבינו עובדיה יוסף זלה"ה, לקובץ בית יוסף תשפ"ו. למייל: office@moreshet-maran.com עד לחג השבועות תשפ"ו. אין התחייבות לפרסם, והרשות נתונה לערוך את הדברים לפני הפרסום. ניתן גם לשלוח מכתבים והערות על הגליונות הקודמים.
מרן שליט"א מאוד מעריך אותו.
זכיתי גם להביא ספר ילקו"י עם הקדשה אישית ממרן שליט"א לפוסק הגאון הרב עמרם פריד שליט"א, והבאתי לו וישבתי עמו, וישר הגר"ע פריד פתח ועיין בילקו"י, ושמח בזה.
אני דברתי המון בלימוד עם הגר"ע פריד, הוא ת"ח בקנה מידה עצום, בקי בראשונים ואחרונים סימנים וסעיפים. וכן ספרי שו"ת. לא סתם מרן שליט"א מאוד מחבב אותו.
ת"ח מופלג מביתו של מרן שליט"א אמר לי שהגר"ע פריד יהיה הפוסק של הדור הבא.
אני דברתי המון בלימוד עם הגר"ע פריד, הוא ת"ח בקנה מידה עצום, בקי בראשונים ואחרונים סימנים וסעיפים. וכן ספרי שו"ת. לא סתם מרן שליט"א מאוד מחבב אותו.
ת"ח מופלג מביתו של מרן שליט"א אמר לי שהגר"ע פריד יהיה הפוסק של הדור הבא.