בשורות טובות
Well-known member
הרי הוא מדבר על כך רבות כמעט בכל שיעור
[או שיש ולא מצאתי]
[או שיש ולא מצאתי]
כת"ר הגיע לי-ם ממגדל העמק הרחוקה ולא עידכן?!עיני ראו ואזני שמעו ולא זר איך שבוע שעבר שאל פתאום רבינו את אחד מחברי הפורום [שכולם כאן מכירים] אם הוא כתב את דבריו באיזה שיעור, היות וצריך להפיץ את הדברים שדיבר. לכן בוודאי שמי שיעשה זאת יקיים בכך את רצון רבינו בעצמו.
שיניתיאו שהרב @בשורות טובות ישנה את הכותרת ל"השקפה נכונה מאוצרתיו הרבים פוסק הדור מרן הראש"ל שליט"א" ופשוט יעלו לכאן מכתבי השקפה שיעורי עאו קטעים בשיעור של ההשקפה וכד'
ב"ה עברתי מאות ק"מ השבוע, וגם ברמת בית שמש א' וב' הייתי...כת"ר הגיע לי-ם ממגדל העמק הרחוקה ולא עידכן?!
לא יאומן כי יסופר, מענין לקרוא את ה"מעגל טוב" שלך...ב"ה עברתי מאות ק"מ השבוע, וגם ברמת בית שמש א' וב' הייתי...
יש הרבה דברים מעניינים במעגלים הטובים שעשיתי, אבל כדי לא לסטות מהנושא שאנחנו בו אני מביא תמונה אחת שצילמתי במירון, היה שם יהודי חרדי מבוגר עם מכשיר טמא שכמעט במשך השעה שהייתי שם הוא לא הוציא את המכשיר מידו, גם בתפילה ובחזרת הש"ץ וגם כאשר מישהו גער בו שיעזוב כבר את המכשיר מידו הוא התווכח וצעק עליו בחזרה שיסתום, התמונה הזו היא כאשר הוא היה באמצע חזרת הש''ץ, ואני לכשעצמי לקחתי הרבה מוסר מהמציאות הזאת שגם אדם כזה מבוגר יכול להתנהג כמו תינוק קטן בשביל צעצוע מסכן כמו המכשיר הזהלא יאומן כי יסופר, מענין לקרוא את ה"מעגל טוב" שלך...
ומענין האם גם שם שמך יהיה @יצחק משען ...
מי הרב המקדים שם? ומה שם הספר?וכגון זה:
הרב יצחק יוסף מספר על מרן האם כדאי ללמד ספרדים פוליטיקה בישיבה השקפה חסרה או שזה ביטול תורה מדהים!!!
יש הרבה דברים מעניינים במעגלים הטובים שעשיתי, אבל כדי לא לסטות מהנושא שאנחנו בו אני מביא תמונה אחת שצילמתי במירון, היה שם יהודי חרדי מבוגר עם מכשיר טמא שכמעט במשך השעה שהייתי שם הוא לא הוציא את המכשיר מידו, גם בתפילה ובחזרת הש"ץ וגם כאשר מישהו גער בו שיעזוב כבר את המכשיר מידו הוא התווכח וצעק עליו בחזרה שיסתום, התמונה הזו היא כאשר הוא היה באמצע חזרת הש''ץ, ואני לכשעצמי לקחתי הרבה מוסר מהמציאות הזאת שגם אדם כזה מבוגר יכול להתנהג כמו תינוק קטן בשביל צעצוע מסכן כמו המכשיר הזההצג קובץ מצורף 15237
כנראה הלכו לצפות ביירוטים...הצעירים ברחו לכל הרוחות
יצאו כולם למקלטים בבניינים הסמוכים. כולל מרן שליט"א.מאוד מעניין אותי וחשוב לי לדעת מה עשו בבית מדרשו של מורנו חכם יצחק שליט"א באזעקה שהיה באמצע התפילה של כניסת שבתאני יודה למי שיוכל לכתוב דבר ברור אם הקהל יצאו ולהיכן ומה עשה מרן שליט"אכאב לי מאוד לראות במקום אחר בירושלים שכל הצעירים ברחו לכל הרוחות, והמבוגרים נשארו יושבים על מקומותיהם מצפים מאין יבוא עזרם
תודה רבה חזק וברוך, זה חשוב מאוד לפרסם את זה, כי כמו שאתם יודעים יש כאלה שמזלזלים וחושבים שזה משחק ילדיםיצאו כולם למקלטים בבניינים הסמוכים. כולל מרן שליט"א.
זה היה באמצע הדרשה של אחד האברכים.
לאחר שחזרו אמר מרן שליט"א לחזן להתפלל ערבית מהר, ועשה בלי מנגינות וכו'.
אחר התפלה שאל אותו בחור ישיבה אחד, אם יש אזעקה באמצע העמידה, גם ללכת למקום מוגן? אמר לו מרן שליט"א: כן, עושים השתדלות.
יצאו כולם למקלטים בבניינים הסמוכים. כולל מרן שליט"א.
זה היה באמצע הדרשה של אחד האברכים.
לאחר שחזרו אמר מרן שליט"א לחזן להתפלל ערבית מהר, ועשה בלי מנגינות וכו'.
אחר התפלה שאל אותו בחור ישיבה אחד, אם יש אזעקה באמצע העמידה, גם ללכת למקום מוגן? אמר לו מרן שליט"א: כן, עושים השתדלות.
עד היום לא הבנתי למה צריך לצאת באזעקה, וכל הפוסקים קוראים לזה ספק פיקוח נפש,תודה רבה חזק וברוך, זה חשוב מאוד לפרסם את זה, כי כמו שאתם יודעים יש כאלה שמזלזלים וחושבים שזה משחק ילדים