• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

התחזקות בעקבות המצב

amit26

Well-known member
שלום לכולם
בעקבות המצב של עם ישראל,וגם אחרי שניצלתי בנס באופן אישי, אני רוצה לקבל על עצמי בע"ה להתחזק יותר
רציתי להעזר בחברי הפורום להכוונה ועצות ב 2 דברים:
1. הלכות פסוקות מעיקר הדין שהרבה "שוכחים" מהם. למשל האיסור לדבר בין ישתבח ליוצר(שאומרים לחזן"בכבוד") או החיוב לבצע קריעה בכותל וכו'
2. חומרות שלדעת מרן פאר הדור זצל ולהבדיל בין החיים לחיים לדעת מרן שליטא כן כדאי להדר בהם(רעיונות שעולים לי כרגע- ציצית מצמר בלבד, כשרות מהדרין בלבד וכו')
תודה לכל העוזרים!

שלום לכולם
בעקבות המצב של עם ישראל,וגם אחרי שניצלתי בנס באופן אישי, אני רוצה לקבל על עצמי בע"ה להתחזק יותר
רציתי להעזר בחברי הפורום להכוונה ועצות ב 2 דברים:
1. הלכות פסוקות מעיקר הדין שהרבה "שוכחים" מהם. למשל האיסור לדבר בין ישתבח ליוצר(שאומרים לחזן"בכבוד") או החיוב לבצע קריעה בכותל וכו'
2. חומרות שלדעת מרן פאר הדור זצל ולהבדיל בין החיים לחיים לדעת מרן שליטא כן כדאי להדר בהם(רעיונות שעולים לי כרגע- ציצית מצמר בלבד, כשרות מהדרין בלבד וכו')
תודה לכל העוזרים!
יצא על זה ממש ספר שלם לאחרונה, בשם "הרימו מכשול" - הלכות שהרבה נכשלים בהם מחוסר ידיעה.
הספר הזה נדון כאן בפורום, אולי @בנימין לוריא יביא לך.

אשמח לקבלו, תודה רבה
ראה כאן

יש ספר שהוא הרבה יותר אקטואלי מהספר "הרימו מכשול"
שמו של הספר "ילקוט שלמה - מניעת מכשול" אוצר בלום של הלכות שהציבור נכשל בהם מחמת חוסר ידיעה או חוסר שימת לב, ליקט בעיקר מספרי מרן רבינו זצ"ל ויבדל לחיים בנו הראשון לציון שליט"א, וכן מספרי הרב אהרן זכאי שליט"א
עשה עבודה נפלאה
המחבר בוגר ישיבת חזון עובדיה
יש אותו באוצר החכמה

יש ספר שהוא הרבה יותר אקטואלי מהספר "הרימו מכשול"
שמו של הספר "ילקוט שלמה - מניעת מכשול" אוצר בלום של הלכות שהציבור נכשל בהם מחמת חוסר ידיעה או חוסר שימת לב, ליקט בעיקר מספרי מרן רבינו זצ"ל ויבדל לחיים בנו הראשון לציון שליט"א, וכן מספרי הרב אהרן זכאי שליט"א
עשה עבודה נפלאה
המחבר בוגר ישיבת חזון עובדיה
יש אותו באוצר החכמה
תודה רבה!

חזור
חלק עליון