ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 2 אוגוסט (8) 2024 #1 מישהו הביא לי מספר פלאפון דרכו ניתן לשלוח הודעת וואטסאפ מפלאפון כשר. לא ניסיתי את המערכת. אשמח אם מישהו שניסה יעדכן אם זה עובד. המספר הוא: 054-8470272
מישהו הביא לי מספר פלאפון דרכו ניתן לשלוח הודעת וואטסאפ מפלאפון כשר. לא ניסיתי את המערכת. אשמח אם מישהו שניסה יעדכן אם זה עובד. המספר הוא: 054-8470272
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 4 אוגוסט (8) 2024 #2 בדקתי את זה וזה עובד. ההודעה מגיע מהמספר הנ"ל וכתוב כי פלוני ממספר פלוני שלח הודעה. יש אפשרות להקליט הודעה והוא ממיר את זה לטקסט ושולח לו הודעת טקסט, ויש אפשרות פשוט להקליט הודעה והוא שולח לו את זה כהקלטה לוואטסאפ.
בדקתי את זה וזה עובד. ההודעה מגיע מהמספר הנ"ל וכתוב כי פלוני ממספר פלוני שלח הודעה. יש אפשרות להקליט הודעה והוא ממיר את זה לטקסט ושולח לו הודעת טקסט, ויש אפשרות פשוט להקליט הודעה והוא שולח לו את זה כהקלטה לוואטסאפ.
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 5 אוגוסט (8) 2024 #4 תלמיד הרב הצעיר ניו אמר: מאי זה אמור לעזור? לחץ כדי להרחיב... יש פעמים ומקומות שנותנים אפשרות רק של שליחת הודעה בוואטסאפ.
תלמיד הרב הצעיר ניו אמר: מאי זה אמור לעזור? לחץ כדי להרחיב... יש פעמים ומקומות שנותנים אפשרות רק של שליחת הודעה בוואטסאפ.
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 6 אוגוסט (8) 2024 #6 תלמיד הרב הצעיר ניו אמר: א"א להחזיר לחץ כדי להרחיב... כמובן. רק לשלוח. כמו הקו ששולח SMS.
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 6 אוגוסט (8) 2024 #8 תלמיד הרב הצעיר ניו אמר: מה המס' של הסמס לחץ כדי להרחיב... יש לי את המספר הזה: 079-5794419, אבל אני חושב שזה מספר אישי. אני יכול לשלוח מספר אישי למישהו אחר, אבל צריך לדעת את המספר שלו.
תלמיד הרב הצעיר ניו אמר: מה המס' של הסמס לחץ כדי להרחיב... יש לי את המספר הזה: 079-5794419, אבל אני חושב שזה מספר אישי. אני יכול לשלוח מספר אישי למישהו אחר, אבל צריך לדעת את המספר שלו.
יצחק משען Well-known member 8 אוגוסט (8) 2024 #9 יש אפשרות לעשות כמו טלפון וירטואלי במחשב ועליו ואוצאופפ יש עוד אפשרויות אבל עדיף שיישארו חסויות
א אש להבה New member 9 אוגוסט (8) 2024 #11 נדמה לי שזה לא מאושר ע"י ועדת הרבנים, המספרים האלו נחסמים לצמיתות.