יצחק כהן הי"ו
Well-known member
זכרונות ירושלים...............
היה לעולמים
היה לעולמים
לא ידעתי שעודהו חי עמו"ש!ר' שמואל יצ"ו
והיה קורא בתורה אחר שיעור היח"ס בשבת כידוועלא ידעתי שעודהו חי עמו"ש!
הוא היה נהג אוטומוביל בזמנו, ואח"כ היה לו מוסך ברוממה?
כמה שכת"ר צודק בהחלטזכרונות ירושלים...............
היה לעולמים
טושללנט עשית. זכרון חי וקיים בה ציס"עכמה שכת"ר צודק בהחלט
בימים ההם
עין ערך אליהו חתימוב המתנדב במכבה אש והראב"ד גוטליב והדיין ברלין
בזמן הזה
עין ערך יוסף יהודאי וערך יצחק סקא וערך ליאור אדרי
בימים ההם
עיין ערך הרצל נמני וגונדא דילה
בזמן הזה
עיין ערך .... לשון הרע ללא תועלת
בימים ההם
עין ערך יוסי גמליאל שלמה אפרסקים
בזמן הזה
עיין ערך נו תעזור לי שכחתי
נ.ב. מה עם זכרון מעברי החבר של חיים כליפה נמני
חמיו של ר"א טופיק הוא ר' נעים אחיו של חכם עובדיה ולא גילקרובשלח לי חוקר אחד:
חכם סלמאן נלב"ע ב: י"ז טבת תשל"ה
חכם ראובן רביע הנ"ל נלב"ע ב: ז"ך טבת תש"ע
נ.ב. ועוד על ר' ראובן ע"ה שהקים ויסד בבהיכנ"ס "אוהל רחל" כולל בעלי בתים בשעות הבוקר בשם "שי עולמות"
והיו באים לשיעור הזה האחים גילקרוב מהתלמדים הראשונים של חכם עובדיה כאן בארץ ישראל
הראשון הוא ר' אברהם ע"ה שהיה גר ברחוב עובדיה ומתפלל בשמש צדקה עימש"כ עליו בספר ירושלים בתפארתה
והשני הוא ר' שמואל יצ"ו חמיו של הגר"א טופיק ואביו של ר' גדעון בעל מנחת גדעון והוא מחותן עם יחזקאל ירוחם חתן חכם סלמאן ועימש"כ עליו על יחזקאל ג"כ בספר ירושלים בתפארתה
והיה מוסר השיעור שם ר' רחמים גינתי ע"ה ויש הרבה מה לכתוב על ר' רחמים ואין בכוחי כלל ועיקר
אמת וצ"ל מחותן של הגר"א הנ"ל או צ"ל חמיו של הגר"י טופיקחמיו של ר"א טופיק הוא ר' נעים אחיו של חכם עובדיה ולא גילקרוב
נטפרי לא פותחים סרטונים עם נשיםסליחה שאני מפריע לכם להתענג על הימים הקדומים... אבל מישהו יוכל אולי לשלוח / לפתוח את הסרטון של מרן? נשמח מאוד
ואולי מישהו מהמערכת יואיל בטובו לערוך את הסרטון ולהשמיט את החלק הבעייתי?נטפרי לא פותחים סרטונים עם נשים
בברכת התורה
עוד לא השגתי את הספר, מה ענה?!בספר החדש ראשי ההרים כתב ששאל את רבינו מדוע הוא תמיד ממהר ולא הולך בנחת, עי''ש מה שענה
וז"ל הנכתב שם בשם חכם עובדיה משמו של חכם שמעון חי אלוף ששאל את חכם עובדיה בזה שם עמוד 143 וענה במאמר פיו:בספר החדש ראשי ההרים כתב ששאל את רבינו מדוע הוא תמיד ממהר ולא הולך בנחת, עי''ש מה שענה